FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Suporterii lui Dinamo decid transferurile echipei » Ce jucător a ratat echipa alb-roșie din cauza fanilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 iulie 2016 09:58

Ioan Andone caută un atacant pe care să îl aducă la Dinamo, care să concureze cu Gnohere, și l-a vrut pe George Țucudean.

Ediția de azi a Gazetei Sporturilor scrie că atacantul dorea să revină la Dinamo, dar revenirea lui Țucudean la formația alb-roșie a căzut în ulima clipă.  

Încă de la începutul verii, Ţucudean a dat semnale că ar fi de acord cu un come-back. Andone l-ar fi dorit, mai ales că-l cunoaşte bine. Chiar şi zilele trecute, înainte de a semna cu Pandurii, George a dialogat şi cu antrenorul, şi cu conducătorii "câinilor".

Totuși, mutarea a căzut din cauza fanilor. Suporterii lui Dinamo nu au uitat trecutul stelist al lui Țucudean și s-au opus cu vehemență transferului.

Toate detaliile despre posibilul transfer sunt în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor. Tot acolo poți afla ce mesaj i-a transmis conducerea lui Dinamo lui Țucudean și cum a demonstrat acesta că vrea să revină în Ștefan cel Mare cu orice preț. Poți răsfoi Gazeta și în varianta digitală, aici!

De-a lungul carierei, atacantul a jucat la Dinamo între ianuarie 2011 și ianuarie 2013, apoi în perioada august 2013 - iulie 2014. Țucudean a mai evoluat la UTA, Standard Liege, Charlton și Steaua.

ALTE ARTICOLE EXCLUSIV PRINT

Osanale de 170.000 € » Burleanu toacă finanțele Federației: își face imagine la TVR cu banii FRF!

Nistor vine la Dinamo pe un salariu inferior celui de la Pandurii!

Mergi pe mâna noastră! Cele mai tari ponturi în pagina dedicată pariorilor

Citește și:

10 lucruri care nu s-au văzut la TV la meciul Generației de Aur » Detaliile surprinse de reporterii GSP
Nationala
10 lucruri care nu s-au văzut la TV la meciul Generației de Aur » Detaliile surprinse de reporterii GSP
Nicușor Dan, anunț despre noul stadion al lui Dinamo: „O minciună grosolană”
Superliga
Nicușor Dan, anunț despre noul stadion al lui Dinamo: „O minciună grosolană”
„Trebuiau încă 300 de jucători” » Victor Becali i-a dat replica lui Ionel Ganea: „Jigniri și prostii de genul nu își au rostul”
Superliga
„Trebuiau încă 300 de jucători” » Victor Becali i-a dat replica lui Ionel Ganea: „Jigniri și prostii de genul nu își au rostul”

Licitație la dineu pentru echipamentele Generației de Aur » Cât a plătit Șucu pentru tricoul lui Mourinho + Hagi a stabilit recordul serii

Cine transmite la TV meciul de adio al Generației de Aur » Ploaie de staruri mondiale pe Arena Națională


Comentarii (40)
triple.core.hd
triple.core.hd  •  30 Iulie 2016, 11:07

Intr-un moment greu pentru Dinamo, Tucudean s-a dus sa frece banca la Steaua! La fel au făcut Luchin si Tamas, dar hai sa zicem ca ăstia aveau nevoie de bani, ca unu nu jucase mai sus de liga bulgară (si acolo putin), iar altul bause tot, iar Dinamo nu plătea ca FCSBul. Chit ca, de bine, de rau, daca ai caracter si nu esti risipitor, strangi linistit o avere buna si din salarii de 4 mii-5 mii cat le-ar fi putut da Dinamo. Nici ei nu au scuze, dar ce sa mai zic de Tzucu? Băiatul de bani gata. Era deja bogat, de ce sa te duci la rivali, pentru niste tinichele? Titlurile mai conteaza si cum le-ai castigat, cand si cu cine! Mai rau ca Tucudean e doar Marica, tot bogat si el, cu bani multi si din fotbal, care, crescut fiind de Dinamo, s-a dus la rivali gratis in speranta ca primeste 1 milion de euro daca il ajuta pe Gigi sa ia 30! Bogatul la bogat trage, Dinamo e sărac, dar sărac asa cum e, acum vad c-ar fi fost bun pentru Tucudean! Nu merge, ar fi prostitutie, de iubire nemaiputând fi vorba!

moshu_shukaru
moshu_shukaru  •  30 Iulie 2016, 13:45
Postat de dinamo_fan pe 30 Iulie 2016, 13:04

Ne explici si cu Danciulescu cum a stat treaba ? La Tucudean in primul rand problema era ca nu prea avea chef de joc. Ma durea sincer in cot ca a jucat la Steaua mai alesca a jucat intr-o indolenta totala pentru ei. Pentru unii suporteri dinamovisti e ok sa se suie pe gard si sa injure pe toata lumea de la patron la jucatori dar ca jucatorul X a jucat un sezon sau jumate de sezon la Steaua e o crima capitala :))).

Pentru mine, Dănciulescu nu e dinamovist. S-a întâmplat, pur și simplu, să-și încheie cariera la Dinamo și, ca să nu rămână pe dinafară, s-a (auto)declarat..."câine până la moarte". N-o să uit niciodată când, în 1997, la primul gol marcat în tricoul Stelei, împotriva noastră, Dănciulescu efectiv s-a tăvălit în iarbă de bucurie! Și Niculescu a marcat împotriva lui Dinamo dar, din respect pentru fosta echipa, a lăsat capul în pământ. Ăsta da dinamovist !

ionutstv
ionutstv  •  30 Iulie 2016, 12:26

Se lupta cu saracia cainii.

Vezi toate comentariile (40)
Comentează