FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ACS POLI 2-1

Dinamo e lider în Liga 1, iar Rotariu a fost cel mai bun jucător în meciul cu ACS Poli » Ce dinamoviști au dezamăgit aseară

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 iulie 2016 09:37

Dinamo a câștigat ieri meciul cu ACS Poli, 2-1, și este lider în Liga 1 după două etape.

Formația alb-roșie a condus cu 2-0 la pauză, după o primă repriză excelentă, dar în a doua parte bănățenii au jucat mai bine și au fost la un pas de egalare. 

Cel mai bun jucător al "câinilor" a fost Dorin Rotariu, cel care a marcat două goluri. Acesta a primit nota 8 din partea Gazetei Sporturilor, cea mai mare a meciului. 

Cei mai slabi fotbaliști de la Dinamo au fost Ionuț Șerban, înlocuitorul lui Anton, și Miha Mevlja, noul căpitan al echipei. Mijlocașul a jucat 71 de minute și nu a strălucit, iar fundașul a greșit multe mingi și a fost depășit ușor la gol. Cei doi au primit nota 5.

 

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (12)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  31 Iulie 2016, 11:56

Meciul a fost copia fidela a finalei de cupa. 2-0 la pauza si baietii au zis ca nu mai are rost sa joace, ca sunt castigatori deja si ca in finala cupei au laut gol dupa doar 2 minute. Practic nu au inteles nimic din acel meci si nici nu cred sa inteleaga vreodata. E pana la urma mentalitatea asta romaneasca / care mereu ne trage in jos. E un defect ce trebuie corijat din timpul copilariei si junioratului. Daca ajugi la 20 de ani gandind asa, asa vei gandi toata viata. N-am cum sa comentez despre joc sau jucatori pentru ca reprizele au fost atat de diferite incat ar trebui comentate separat. Ingrijorator totusi a fost jocul lui Nedelcearu, Serban si Lazar.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  31 Iulie 2016, 13:00
Postat de sakamoto pe 31 Iulie 2016, 12:34

Nici un cuvintzel-cit de mic o fi el-despre adversar? Or fi jucat singuri si noi n-am vazut? Despre ***, cu aia-n gura-fluiera-tot nimic? Daca-l ignoram ***, va deveni onest? Da Doamne, dar sint tare sceptic! Daca a luat-o pe drumul greshit, asa va merge pina va da coltzul! *** tandemului *** iorgu&briketa.Pt un fotbal curat!

Au vrut să il pună pe ”micul Avram -fluierul lui Duckadam”, dar era ocupat cu cheltuirea șpăgii primită pentru prestația din cupa ligii ! Tu citesti pe verticală ?!!! Ce zice aici ?.......”dar în a doua parte bănățenii au jucat mai bine și au fost la un pas de egalare” !!! Ce vă mai place....., astora de la FCSB, pardon de la FC?B !!!!

chris_bu67
chris_bu67  •  31 Iulie 2016, 17:25

Șerban Ionuț e dezastru,iată de ce puriul l-a ascuns în vestiar!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează