FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - GAZ METAN 1-1

Ioan Andone, luat prin surprindere de golul medieșenilor: "Cine a dat, mă, golul?!"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 august 2016 09:28

Llullaku a adus un punct celor de la Gaz Metan Mediaș pe terenul lui Dinamo, iar reușita sa i-a luat prin surprindere "câini".

Golul egalizator al Gazului n-a surprins doar apărarea lui Dinamo, l-a bulversat și pe Ioan Andone.

Imediat cum a marcat Llullaku, Ando s-a întors spre banca lui: "Cine a dat, mă, golul? Danci? Cine? Aaa, Llullaku?", a fost reacția tehnicianului dinamovist în timp ce albanezul se bucura deja pentru reușita de 1-1. Pentru Dinamo a marcat Vali Lazăr, în minutul 14.

Partida din Ștefan cel Mare s-a încheiat cu o remiză (1-1), iar Dinamo este în pericol de a pierde locul de lider, dacă Steaua va învinge astăzi Pandurii, în meciul care va avea loc la Severin. 

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (15)
ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  27 August 2016, 23:20

aaau ramas epuizati de la meciul cu STEAUA!

dass
dass  •  27 August 2016, 18:54

păi,cum,minciuna nu e păcat la adventiști?!!

baddog2
baddog2  •  27 August 2016, 16:17
Postat de Alina Stoian pe 27 August 2016, 15:40

nea andone esti praf si pulbere ; asta este inceputul sfarsitului bai falcosule *** sa joace echipa asta ceva cand tu mare maestru nici nu stii sa-i asezi in teren dobi tocule ; cum sa vezi golu dat de ipotentii da la gaz cand tu vorbesti singur , ai facut echipa asta praf ,nimeni nu mai stie ce joaca ; sa fii dominat asa cum ai fost aseara ,sunt curios ce tactica le-ai facut pentru echipa asta nou promovata care te-a dominat prima repriza de credeam ca visez ;*** ,rad toti de noi ; *** *** aseara pe autostrada cand ma intorceam acasa la c-ta ,aveam tensiunea maxim ,a trebuit sa iau calmante *** ; sa-ti fie rusine tie si la toti care -si bat joc de echipa asta ;era cel mai prielnic an sa facem si noi echipa ;RUSINE ANDONE ,RUSINE NEGOITA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

In proporție de 80% e vina lui Negoita.In fiecare perioada de transferuri promite ca aduce jucatori doarte importanti pentru liga 1 insa defapt sunt doar vorbe goale.Dinamo sa zica mersi ca arbitrul nu i.a dat rosu lui Lazar, un rosu pe care îl merita chiar daca lovitura cu cotul nu a fost puternica a fost insa o lovitura intentionata.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează