FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Marica a inflamat spiritele la Steaua » Duckadam și Balint îi răspund dur: "Depinde de atacant"

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 octombrie 2016 18:51

Ciprian Marica (31 de ani) s-a plâns că nu a reușit în jumătate de sezon să marcheze pentru Steaua din cauza mijlocașilor care nu i-au dat pasele necesare.

"Nu m-am putut reacomoda cu ceea ce înseamnă România. Ceva în compartimentul ofensiv nu funcționează la Steaua. Mingile nu sunt aduse în față pentru atacanți. Nu o spun eu, ci jocul echipei", a declarat Marica la Digisport.

Duckadam, președintele de imagine al Stelei, i-a răspuns lui Marica, la Digisport, acolo unde a lăsat să se înțeleagă că experimentatul vârf al Stelei a fost în contratimp cu coechipierii săi.

"Contează foarte mult și evoluțiile vârfurilor. Poate nu s-a adaptat din alte motive. Baloane s-au adus în fața porții, dar poate el a fost în contratimp. De exemplu, când balonul îl căuta pe scurt, el era pe colțul lung. Și invers. Eu cred că evoluția în atac depinde în primul rând de atacant, de aceea un vârf ca Gnohere ar fi binevenit", a declarat Duckadam.

Opinia lui Duckadam a fost întărită de Gabi Balint, altă legendă în Ghencea: "Depinde și de atacant. Trebuie să fie un jucător care să știe să se demarce. Steaua nu e Stuttgart sau Șahtior".

0 goluri
în 9 meciuri în toate competițiile a bifat Marica pentru Steaua în sezonul trecut

Citește și:

Gică Popescu, prima reacție după atacul furibund al lui Ionel Ganea
Nationala
Gică Popescu, prima reacție după atacul furibund al lui Ionel Ganea
Transfer de ultimă oră în Superligă » L-au adus pe noul Compagno: cine e „tancul” de 1,98 metri!
Superliga
Transfer de ultimă oră în Superligă » L-au adus pe noul Compagno: cine e „tancul” de 1,98 metri!
Lung Jr. s-a despărțit de Poli Iași » Semnează cu o echipă de play-off din Superliga
Superliga
Lung Jr. s-a despărțit de Poli Iași » Semnează cu o echipă de play-off din Superliga

A ales Louis Munteanu? Disputat de FCSB și Rapid, atacantul a fost filmat cântând despre rivală: „Are valoare d'aia mare / Și știu că nu vă convine”

Mihai Pintilii, despre cel mai greu adversar din carieră: „Era un «bighidiu» d-ala mic. Dădeam cu ură în el, dar nu cădea. Dă-te-n... Doamne, iartă-mă”


Comentarii (16)
babahuda
babahuda  •  07 Octombrie 2016, 20:40

fac ce fac astia si tot in cur tea lui dinamo se uita ..saliveaza dupa gniohere ..uita ca isi batea joc de el cand l-a adus rednic ..tot mustele din studiourile digi in frunte ca prea fericitul lor ...voi aveti talenbtul ca golgeterii care vin la voi sa plece anonimi ..nu sunteti in stare sa formati un jucator ,,tot timpul cu ochii la placinta altora..sunteti clubul care ratati cariere ..ii bagati prin spitale de tineri ..nici nu au venit de 3 luni si deja 3 sunt prin infimerie ,,unu 6 luni iar achim cu moke nu se stie ..vin la voi sa ce?sa va bateti joc d eei ?daca vine la voi gnohere in atmosfera de acolo dupa 3 meciuri ajunge ca marica ..Marica un atacant de clasa nu a dat un gol f multe meciuri .l-ti rupt si pasta ..acum ADAM cu Balint il critica ..asta e viata de dupa ipocriti ..te umilesc fara numar fara numar

mircea1957
mircea1957  •  07 Octombrie 2016, 19:54

Daca te bagi in tarate, te mananca porcii!!

blacksun_14
blacksun_14  •  07 Octombrie 2016, 20:32

aici are dreptate duckdam.Pai cand a venit piovaccari parca juca de o viata la steaua.Asta inseamna sa ai instinct de marcator.Marica nu a fost niciodata un marcator.Golubovic a avut peste tot cifre bune, dar el se vede ca nu intelege unde ii trimit mingea coechipierii.Nu ii simte inca

Vezi toate comentariile (16)
Comentează