FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ASTRA, SÂMBĂTĂ, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

Andone a refăcut calculele: "Ar fi trebuit să fim pe locul doi, în spatele Stelei"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 octombrie 2016 12:39

Ioan Andone a ținut să le tansmită suporterilor lui Dinamo că nu are o problemă cu faptul că este contastat, cât timp aceștia încurajează echipa. 

"M-aș bucura ca galeria să-mi strige mie demisia și să încurajeze echipa. Nu e o problemă pentru mine asta, am trecut prin multe. Nu am avut nicio ședință, nu m-am văzut cu Ionuț Negoiță. Am vorbit seara cu el la telefon", a spus antrenorul dinamovist la conferința de presă susținută înaintea meciului cu Astra.

Andone este de părere că punctele pierdute din vina arbitrajelor au costat-o pe Dinamo o clasare pe podium la finalul turului. 

"Nu sunt mulțumit cu locul 6. Dacă punem punctele pe care le-am pierdut din alte cauze, nu din cauza noastră, eram pe locul 2. Mă aștept ca în retur să fie reversul", a adăugat Ioan Andone.

Dinamo întâlnește Astra pe teren propriu, în prima etapă din retur, sâmbătă, de la ora 20:30. Meciul va fi în direct pe TV Digi Sport, TV Dolce Sport, Look TV și liveTEXT pe GSP.RO. 

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (23)
dinamo_fcd_in_adn
dinamo_fcd_in_adn  •  28 Octombrie 2016, 20:37
Postat de travka pe 28 Octombrie 2016, 18:03

Tot în spatele Stelei...ca în toată istoria voastră de la înființare și pana azi hahaha

HAhaha ce prost esti frustratule, care steaua ma ***??? fecesebe si atat, restul e doar in imaginatia voastra saraca cu duhul............auzi la prostovanii astia viseaza la steaua, si ei au doar fecesebe. :)))))))))))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

132331260571303
Popa Basca  •  28 Octombrie 2016, 19:00

Pai,mai nea Ando,daca s-ar fi jucat corect si ai fi fost dupa FCSB (Steaua nu mai exista,o asteptam sa reapara),ai fi fost pe locul 3-4,nicidecum pe doi.Nu sunteti singurii furati din liga.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  28 Octombrie 2016, 18:19

Cam slab la aritmetica, nea Ando... Eu cred ca trebuia sa ai fix 39 de puncte, plus un bonus de 5-6 puncte ca esti simpatic. Deci, lejer peste Steaua. Cat despre retur, cine stie pe unde o sa fii, asa ca mai bine mergi pe burta...

Vezi toate comentariile (23)
Comentează