FOTBAL  »  NATIONALA  »  CONVOCARE

Daum, iritat de întrebările legate de Keșeru: "Este o provocare sau ce?"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 octombrie 2016 11:00

Claudiu Keșeru nu a fost selecționat de Christoph Daum pentru meciul cu Polonia din data de 11 noiembrie, iar decizia neamțului a provocat multe reacții critice.

Daum susține că atacantul se află în continuare în atenția echipei naționale, dar acesta nu înscrisese niciun gol până la data la care a trebuit anunțată lista stranierilor.

"Este foarte greu pentru mine să văd ce se află în spatele întrebării. Este o provocare sau ce se ascunde în spatele ei? Nu ştiu. Keşeru, am spus, se află pe această listă. L-am menţionat, dar, dacă nu înţelegeţi, îl mai menţionez o dată, nicio problemă. Suntem foarte fericiţi că a marcat Claudiu.

Uite cum stau lucrurile! Dacă ştii, există o dată când trebuie să anunţăm lista stranierilor. Ştii cât a marcat până la acea dată? Niciun gol!", a spus Daum după meciul dintre Dinamo și Astra (2-2).

  • România va juca împotriva Poloniei pe 11 noiembrie, la București, în preliminariile Campionatului Mondial.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (10)
ray51
ray51  •  31 Octombrie 2016, 15:42

Adevarul e ca de 'bagaciosi' nu ducem lipsa. Chiar si noi cei care comentam 'dupa' un eveniment, vedem atatea incoerente si suntem atat de 'vehementi' critici sau aplaudaci, incat e bine ca un antrenor sa-si vada profesionist de treaba lui si sa aiba capacitatea sa-si pastreze calmul.

haideusicfr
haideusicfr  •  30 Octombrie 2016, 21:04
Postat de iulian1952 pe 30 Octombrie 2016, 20:34

NU IŢI TREBUIE MULTĂ MINTE SAU CARTE PENTRU A CRITICA MUNCA ALTUIA . DINTRE SUTE DE ... NULITĂŢI JURNALISTICE SPORTIVE PE NICIUNUL NU-L DUCE CAPU' CĂ NAŢIONALA ROMANIEI ARE UN ANTRENOR . DACĂ A GREŞIT PROCEDĂM CA-N POLITICĂ , ANUME , LA MANDATUL VIITOR NU-L MAI VOTĂM . DACĂ-L SELECTA PE CHEŞERU , NEA OVIDIU PUNEA ÎNTREBAREA DE CE L-A SELECŢIONAT , DACĂ NU L-A SELECŢIONAT , URMA DE CE NU L-A SELECŢIONAT . VA MAI AMINTIŢI CE A FOST LA C.E DIN FRANŢA ... DE CE NU-L IA PE MUTU , ĂLA CU DROGURILE , SE DĂ MARE ACUM PE LA DINAMU , PE MARICA , SÂNMĂRTEAN ... CU CE SĂ FACĂ ECHIPĂ COMPETITIVĂ . NU VEDEŢI CĂ TINERETUL ESTE LA PĂMÂNT ? DACĂ HAGI ŢIPĂ CĂ FISU FACE ŞI DESFACE TREBUIE CREZUT ? RUŞINE LICHELELOR !

Exact ,nimic de adaugat!

haideusicfr
haideusicfr  •  30 Octombrie 2016, 21:01
Postat de tonyys pe 30 Octombrie 2016, 18:18

daum e habarnist rau....in continuare nu selectioneaza cei mai in forma jucatori - Nita - cel mai in forma portar, Rusescu care da goluri lui Vilareal echipa neinvinsa in spania, Keseru care a dat goluri mai multe decat toti atacantii convocati de daum la un loc, Bourceanu in revenire de forma, Tamas care chiar si cu probleme cu bautura e cel mai bun fundas roman.

Si pe tine consilier. Ca le stii atat de bine.Scuza-ma ,dar trebuia sa *zic * ceva.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează