FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - POLONIA, 11 NOIEMBRIE; 21:45, TVR, LIVETEXT PE GSP.RO

Daum l-a supărat pe Raț pentru că nu l-a chemat la lot: "Eu am jucat, iar Chipciu nici nu s-a antrenat, dar a fost convocat"

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 noiembrie 2016 14:23

Selecționerul Christoph Daum a declarat că nu se va mai baza pe jucători în vârstă precum Tamaș, Raț și Sânmărtean la următoarele meciuri ale naționalei.

Fundașul Răzvan Raț (35 de ani) spune că așteaptă să audă din gura selecționerului faptul că nu mai e convocat și încă mai speră să îmbrace tricoul naționalei.

"Era de așteptat să se întâmple asta într-un final. Dacă nu m-a chemat la acțiunile din 2016, cu atât mai greu este să fiu convocat anul viitor. Respect decizia, n-am ce să fac, nu am cum să schimb lucrurile. Din declarația asta e destul de clar că a renunțat la mine. Totuși, sper să nu fie așa. Până nu mă sună să-mi spună personal, tot mai visez să joc la națională", a declarat Raț pentru Libertatea.

Omul cu 101 prezențe la națională i-a dat o replică lui Daum după ce n-a fost convocat la meciul cu Kazahstan, scor 0-0, și a dezvăluit când a vorbit ultima oară cu selecționerul.

"Am vorbit înainte sau după meciul cu Kazahstan, nu mai țin minte. A trimis și un scouter să mă vadă, dar aveam o problemă medicală.

Nu critic, dar de atunci și până a anunțat lotul lărgit pentru meciul cu Polonia, eu am jucat vreo cinci meciuri titular la Rayo Vallecano, iar Chipciu, spre exemplu, era accidentat și nici nu s-a antrenat la Anderlecht. Cu toate astea, eu n-am fost convocat, iar Alex, da! Repet, nu critic, spun doar ce cred".

Citește și:

Tavi Popescu, apariție inedită în vacanță » Și-a acoperit corpul de tatuaje + Are un nou look
Superliga
Tavi Popescu, apariție inedită în vacanță » Și-a acoperit corpul de tatuaje + Are un nou look
UEFA a dat verdictul » Ce se întâmplă cu licența europeană a Corvinului
Liga 2
UEFA a dat verdictul » Ce se întâmplă cu licența europeană a Corvinului
Rotaru a anunțat prima mutare la Craiova: „A semnat pe 3 ani. Mai avea două oferte din România”
Superliga
Rotaru a anunțat prima mutare la Craiova: „A semnat pe 3 ani. Mai avea două oferte din România”

Mihaela Buzărnescu, fără rezerve la Open GSP: „O singură colegă mi-a dat un mesaj, în tenis trebuie să te păzești de dezamăgiri”

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (30)
randoom_._
randoom_._  •  06 Noiembrie 2016, 14:51

eu tot timpul am spus ca rat este *** chiar numele lui sugereaza asta,daca esti englez. deci rotariu si filip joaca din an in paste la dinam99op aka rusinea romaniei,care este pe locul 7,deci o echipa mediocra si tot sunt chemati la nationala,dar tu te legi de chipciu,care a stat 2 meciuri in afara lotului din cauza unei accidentari si dupa a fost titular incontestabil la anderlecht si nu la o echipa mediocra ca si rayo valecano,de care nu a auzit nimeni. wtf?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

thomassystem
thomassystem  •  06 Noiembrie 2016, 15:33
Postat de ge3orge3 pe 06 Noiembrie 2016, 15:24

BA DA NU ITI ESTE RUSINE ???..KESERU CARE DA GOL DUPA GOL IN CAMPIONAT SI UCL SI NU ESTE CONVOCAT.. NU COMENTEAZA NIMIC. PE CAND TU TE GANDESTI DEJA CE MODEL DE BASTON SA ITI CUMPERI..AI PRETENTII LA NATIONALA.

Keseru, Salvatore de la patria, înscrie pe banda rulantă în magnificul campionat bulgar. E vai steaua lui, să-l bage dracului titular cu Polonia să ne lamurim si noi. Asta, Motanul Stancu si Raul Burtescu sunt cele mai mari loaze de atacanți din istoria naționalei. Toți trei ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

983732924972315
Soos Vilmos  •  06 Noiembrie 2016, 14:46

Acest individ si cind se va afla pe patul de moarte va cere sa fie chemat la lot. Dezgustator !!

Vezi toate comentariile (30)
Comentează