FOTBAL  »  LIGA 2  »  TRANSFER

Atacantul dorit de Becali uimește pe toată lumea: "Fac față fără probleme la Steaua. Eu, Ibra și Aguero suntem cei mai buni din Europa"

Articol de GSP - Publicat luni, 28 noiembrie 2016 21:14

Adrian Petre (18 ani) e cel mai în formă atacant din Liga a doua, fiind principalul marcator al UTA-ei. Puștiul spune că ar face față fără probleme la Steaua și se include pe lista celor mai buni atacanți din Europa. 

"Am un sezon foarte bun, eu nu sunt vreun tip emotiv și nu mă inhibă dacă se speculează că sunt dorit de echipe mari. La UTA nu am presiune, pentru că antrenorul nu prea are cine să bage în locul meu. În sezonul trecut nu prea am jucat, de multe ori nu prindem nici lotul, însă acum este altceva.

La Steaua aș face față fără probleme! Sunt convins de asta, deși la UTA nu am presiune. Nu mă comparați însă cu Man. Dacă el nu prinde minute, eu de ce aș fi în aceeași situație? În plus de asta, jucăm pe posturi diferite, eu sunt vârf împins. Nu mă bucur când văd că Steaua are probleme în atac. Urmăresc toate meciurile lor, iar eu cred că Tudorie, deși este atât de contestat, are calități foarte bune" , a declarat Adrian Petre la TV Digi Sport.

Puștiul a alcătuit un top al celor mai buni atacanți din Europa, trecându-și chiar numele lui pe listă: "Un top al atacanților din Europa? Păi e simplu. Eu, Ibrahimovic și Aguero", a declarat Adrian Petre la TV Digi Sport. 

14goluri în 17 meciuri a reușit puștiul de 18 ani în actualul sezon din Liga a doua. 

Citește și:

10 lucruri care nu s-au văzut la TV la meciul Generației de Aur » Detaliile surprinse de reporterii GSP
Nationala
10 lucruri care nu s-au văzut la TV la meciul Generației de Aur » Detaliile surprinse de reporterii GSP
Nicușor Dan, anunț despre noul stadion al lui Dinamo: „O minciună grosolană”
Superliga
Nicușor Dan, anunț despre noul stadion al lui Dinamo: „O minciună grosolană”
„Trebuiau încă 300 de jucători” » Victor Becali i-a dat replica lui Ionel Ganea: „Jigniri și prostii de genul nu își au rostul”
Superliga
„Trebuiau încă 300 de jucători” » Victor Becali i-a dat replica lui Ionel Ganea: „Jigniri și prostii de genul nu își au rostul”

Licitație la dineu pentru echipamentele Generației de Aur » Cât a plătit Șucu pentru tricoul lui Mourinho + Hagi a stabilit recordul serii

Cine transmite la TV meciul de adio al Generației de Aur » Ploaie de staruri mondiale pe Arena Națională


Comentarii (31)
gigi_becali_4
gigi_becali_4  •  28 Noiembrie 2016, 23:23

Ce se mai aude cu clona Dinamo 1948 SA , se desfiinteaza la cererea lui Badea , sau nu ? Asta-i intrebarea ! :))

saviola2_8
saviola2_8  •  29 Noiembrie 2016, 10:11
Postat de zidane92 pe 29 Noiembrie 2016, 09:32

Petre se duce la steaua, adio fotbal ca man, de vine la dinamo are sansa sa urce intr-un campionat din vest in 2 ani de zile! Uitati-va ce piata are fcsb : anderlecht club din reteaua de jucatori de plimbare a proprietatii jucatorilor condusa de pinhas zahavi, din care face parte si fcsb pe filiera prodanca-reghe, tarile arabe, turcia, grecia, asia, daca petre vrea fotbal merge la dinamo unde sa i se dea incredere! Dintr-o echipa cu prezenta in grupele CL si an de an in europa league tu sa dai doar 3 jucatori la echipe bune : tatarusanu, chiriches si gardos e ridicol de putin si exceptandu-l pe tata ceilalti sunt rezerve: gardos nu mai joaca din 1900 la soton , iar chiriches joaca la napoli doar cand sunt accidentati si bucatareasa si magazinerii!

chiriches a fost titular in ultimele meciuri din campionat, iar mananci cu polonicul....gardos a fost accidentat o lunga perioada de timp, stanciu, tatarusanu si chipciu sunt titulari indicutabili. dinamo unde a vandut in ultimii 10 ani? la chinezi, palestina si mai unde?

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  29 Noiembrie 2016, 07:39
Postat de conasu_boeru pe 29 Noiembrie 2016, 00:13

Vezi tu desfințare... miercuri !!!!

Ti-ai pregatit discursul funebru dupa umilinta? Sa pichetezi in fata la RIN si sa ceri demisia lui Andone, mazilirea lui Steliano si Patrick. Asa, ca un conas si boer (vezi ce-nseamna asta-n olandeza...) carele-mi esti. FCD1948 are drum deschis spre play-out...

Vezi toate comentariile (31)
Comentează