FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - STEAUA 3-1

Răzvan Marin, declarație războinică după victoria foștilor colegi: "Am venit să văd cum îi bat pe Steaua. Vreau medalia de campion"

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 martie 2017 14:11

Răzvan Marin a fost prezent aseară la partida dintre Viitorul și Steaua, scor 3-1, iar după meci a declarat că-și dorește ca în luna mai să poată reveni în țară pentru a-și lua medalia de campion.

"Mă bucur foarte mult că au reușit să câștige și sper să iasă campioni. Am vorbit înainte să plec și am spus că o să vreau și eu (n.r. - o medalie), dacă ies campioni. De asta am și venit, ca să văd cum îi bat (n.r. foștii colegi) pe Steaua", a declarat Răzvan Marin la TV Digi Sport.

Răzvan Marin a vorbit și despre perioada petrecută până acum la Standard Liege. Mijlocașul de 20 de ani spune că s-a acomodat în Belgia în cele două luni.

"Mă simt foarte bine acolo. Sunt foarte mulțumit de ce se întâmplă și sper să o țin tot așa și să joc cât mai mult. Anul acesta suntem în play-off-ul doi. Din păcate e al doilea an la rând pentru Standard când sunt în play-off-ul doi și asta nu e benefic pentru club.

Dar la anul sper să fie și să mergem în play-off-ul unu. E un fotbal diferit, se joacă pe forță, e alt stil, dar m-am acomodat foarte bine și sper să joc cât mai mult", a declarat Răzvan Marin.

1.800.000 €a plătit Standard Liege celor de la Viitorul în schimbul lui Răzvan Marin

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (3)
calinescu_
calinescu_  •  20 Martie 2017, 17:33

DIN PACATE SUNT DOAR COPII DE FOTBALISTI ...!!!! FOTBALISTI ADEVARTATI NICIODATA ...!!!

10155120019182760
Bogdan Buchir  •  19 Martie 2017, 18:54

Esti simpatic..dar cum ati scos capul in Europa ati luat 5.. oricum Liga 1 e o mocirla...asa ca vezi sa nu fii inprumutat in Cipru..de echipa ta

ortega
ortega  •  19 Martie 2017, 17:52

Un fotbalist și un prințișor cocalar în poză ... Ghiciți care e care ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează