FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - FCSB 0-1

"Smurdul" Niță, despre scenele de groază cu Ivan: "Am văzut că nu mai mișcă"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 aprilie 2017 22:52

Florin Niță a intervenit pentru a-i acorda primul ajutor lui Andrei Ivan, la o fază la care jucătorul Craiovei a rămas inconștient pe gazon, în timpul meciului dintre CS U și FCSB (0-1).

În minutul 34, Andrei Ivan s-a prăbușit inconștient în urma unui duel aerian cu Mihai Bălașa. Florin Niță a fost primul care a ajuns lângă craiovean și l-a ajutat să nu-și înghită limba. Ivan și-a revenit și a reluat partida (detalii AICI). 

"Sunt puțin euforic, pentru că am câștigat un meci extrem de greu. Mă bucur că Andrei Ivan este bine. Am văzut că a căzut și că nu se mai mișca, că este inconștient. Așa că l-am întors pe o parte și l-am ajutat sa nu-și înghită limba", a spus portarul stelist la finalul meciului, la TV Dolce Sport.

"Leșinasem, m-a ajutat să nu-mi înghit limba. Noi în prima repriză am domint total, am avut ocazii foarte mari de a marca. Eu nu m-am simțit obosit, am alergat tot timpul. Obiectivul este să terminăm pe podium" Andrei Ivan

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (25)
submarina
submarina  •  10 Aprilie 2017, 23:06
Postat de dansy pe 10 Aprilie 2017, 09:36

Si fundasul vostru ce merita ,daca esti corect???

Hmm...m-ai pus in dificultate...trebuie sa revad faza pentru a face o concluzie obiectiva...Oricum sunt de parere ca daca fundasul l-a lovit cu cotul intentionat pe Ivan, atunci merita rosu direct.

dansy
dansy  •  10 Aprilie 2017, 09:36
Postat de submarina pe 10 Aprilie 2017, 08:52

Nita a meritat nota 10 pentru un joc perfect si pentru acest gest omenesc.

Si fundasul vostru ce merita ,daca esti corect???

dansy
dansy  •  10 Aprilie 2017, 09:35

Atata te duce mintea d-le ziarist? Sa spui doar ca Andrei Ivan s-a pabusit la un duel aerian?? Nu ti-e rusine??In loc sa comentezi intrarea extrem de periculoasa,de rosu direct,tu impachetezi totul intr-un ambalaj favorabil FCSB si echipei teroriste de arbitri.Sa-ti fie rusine "ziaristule"

Vezi toate comentariile (25)
Comentează