FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - FCSB

Moment amuzant cu Lăcătuș » De ce îi spune "Steaua" echipei lui Gigi Becali

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 aprilie 2017 13:39

Marius Lăcătuș, șeful secției de fotbal a CSA Steaua, nu s-a obișnuit cu numele de FCSB al liderului din Liga 1.

"Fiara" a vorbit despre lupta la titlu și a pronunțat numele " Steaua" când s-a referit la FCSB, deși el era unul dintre cei mai aprigi contestatari ai echipei lui Gigi Becali.

"Cred că Viitorul, dacă vrea să își păstreze șansele, trebuie să câștige meciul direct de etapa viitoare. Dacă nu îl va câștiga, cred că șansele lor la titlu vor scădea foarte mult. Dinamo? Depinde de rezultate. Dacă va ști să profite de un eventual rezultat care să le convină în jocul dintre Steaua și Viitorul sau dacă va reuși o victorie împotriva celor de la FCSB, atunci sigur că va intra și ea în lupta la titlu", a declarat Lăcătuș la TV Sport.ro.

Întrebat de ce a folosit numele "Steaua" și "FCSB" în aceeași frază, Lăcătuș s-a amuzat: "Le mai schimb, așa, să nu se obișnuiască lumea cu un singur nume".

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (102)
jalabert
jalabert  •  21 Aprilie 2017, 17:15
Postat de timm pe 21 Aprilie 2017, 17:08

Jalabert absolvent de Stefan Gheorghiu, comunist bolsevic, basist, gigist. Ti-e dor de vremurile apuse. Ti-au placut nationalizarile si tu ai crezut ca fcsb a nationalizat Steaua. :))))) Pacat ca ai doar paine prajita in meniu, ai regresat mult. O prajesti ca e veche? De ce nu te angajezi? Poate ajungi si la carne.

da di ce insulti painea prajita? probabil ca tu o prajesti infipta in bat deasupra aragazului si are efecte adverse asupra ta din cauza asta.

ticbis
ticbis  •  21 Aprilie 2017, 17:16
Postat de jalabert pe 21 Aprilie 2017, 17:03

iar palmaresul a fost utilizat in continuare dar *** o sa-l dea in judecata si pe dumnezau si o sa-i ceara 37 milioane virgine daca nu da timpul inapoi.

Ce nu inteleg prostii astia de genul lui timm sau catalynn este ca Talpan nu avea decat o singura solutie sa desfiinteze Steaua lui Becali: sa atace in instanta legalitatea preluarii clubului in 2003. De ce n-a facut-o, nu stiu si pot doar sa-mi imaginez. Daca ai luat doar emblema si numele e vax-albina; atata timp cat nu i-ai luat mostenirea si palmaresul n-ai castigat nimic. In ceea ce priveste procesul despagubirilor de 37 de mil de euro, e atat de iluzoriu si de nesigur incat doar prostii isi pot pune sperantele in asa ceva. Pai procesul asta este pornit de aproape un an si pana in prezent nu se cunoaste nici macar data primei sedinte a instantei pe fond!

jalabert
jalabert  •  21 Aprilie 2017, 17:03
Postat de ticbis pe 21 Aprilie 2017, 17:00

La Rapid n-a continuat nimeni activitatea si nici locul detinut in liga de fotbal, deci palmaresul a ramas acolo unde era. La Steaua e alta mancare de peste, activitatea a continuat bine-mersi dupa ce "CSA Steaua (fotbal) a încetat activitatea in 2003." Ha-ha-ha!!!

iar palmaresul a fost utilizat in continuare dar *** o sa-l dea in judecata si pe dumnezau si o sa-i ceara 37 milioane virgine daca nu da timpul inapoi.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (102)
Comentează