FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

FOTO » CSU Craiova își întreabă fanii cum ar trebui să abordeze partida cu FCSB

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat marti, 09 mai 2017 22:57

Războiul dintre FCSB și CSU Craiova a continuat și astăzi, oficialii celor două formații continuând declarațiile acide de la distanță. 

Conflictul a escaladat și mai mult în ultimele 24 de ore, ajungându-se chiar ca Gigi Becali să reclame echipa olteană la Comisia de Disciplină, nemulțumit de faptul că Gheorghe Mulțescu a utilizat mai mulți juniori  în partida cu Viitorul de duminica trecută, pierdută cu 0-1. 

În perspectiva meciului dintre FCSB și CSU Craiova, care urmează să se întâlnească în ultima etapă, oficialii olteni au publicat un sondaj pe site-ul oficial, în care își întreabă suporterii cum vor să abordeze partida cu roș-albaștri de sâmbătă. 

ireal

50% dintre cei care au votat până acum sunt de părere că Mulțescu ar trebui să utilizeze titularii în meciul cu FCSB și să atace victoria. 

  • FCSB  - CSU Craiova se joacă sâmbătă, de la ora 20:00. Partida va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV Digi Sport, TV Dolce Sport și Look TV.  

Citește și: Incredibil! Gigi Becali îi face echipa lui Miriuță pentru meciul cu Viitorul » Noi contre cu CSU Craiova + Detalii despre situația lui Reghecampf

Oltenii continuă războiul cu Becali: "Drama e că azi, în fața FCSB-ului, nu mai stă nimeni drept. Nici măcar «Finul»" » Informații de ultimă oră despre "11"-le oltenilor pentru meciul cu FCSB

Citește și:

„Edi a auzit ce a spus!” » GSP a aflat de ce Alex Mitriță a fost lăsat acasă de selecționer: „Toți au simțit că-i lasă la greu”
Nationala
„Edi a auzit ce a spus!” » GSP a aflat de ce Alex Mitriță a fost lăsat acasă de selecționer: „Toți au simțit că-i lasă la greu”
Adrian Mititelu acuză o conspirație la retrogradare: „Au vrut să pună mâna pe jucători la preț de «dumping»”
Superliga
Adrian Mititelu acuză o conspirație la retrogradare: „Au vrut să pună mâna pe jucători la preț de «dumping»”
Șoc la CFR Cluj! Ardelenii au primit interdicție la transferuri
Superliga
Șoc la CFR Cluj! Ardelenii au primit interdicție la transferuri

Corvinul e în CORZI: dacă va juca în Europa, ar PIERDE dreptul de promovare în Superligă! » Cere dispensă din partea FRF: „Ar fi o aberație, să ne amâne!”

Pintilii l-a amendat pe Ngezana cu 200 de euro și nu i-a venit să creadă cu câți bani a apărut fotbalistul: „Du-te, mă, de aici!”


Comentarii (18)
romeverest
romeverest  •  10 Mai 2017, 00:00

Ce intrebare tampita ?? Cum sa abordeze aceasta pardida ?? Simplu.....calare pe ei cu cea mai buna echipa, pentru ca sunt speriati, iar pe cat posibil sa-i umileasca la ei acasa !!

observator_federal
observator_federal  •  10 Mai 2017, 07:10
Postat de dumiwow pe 10 Mai 2017, 02:59

Stati ma oltenilor linistiti si jucati cu echipa voastra de titulari obositi cum sunt ...ca oricum va bate Steaua si asa. Problema nu este Craiova ci dezinteresata cfr *** sambata.

"Problema" este ca voi aveti bilant negativ si cu Viitorul si cu Dinamo, dar vreti sa fiti inaintea lor pe podium prin contributia altor echipe. Craiova a dovedit clar si pana acum ca nu este influentabila de Gigi sau Prodanca... Speranta voastra ramane CFRul... Si, se anticipeaza sustinerea dezinteresata a Voluntariului in meciul de cupa cu Craiova...

875424432531777
Costisanu Danut  •  10 Mai 2017, 01:02

Cred ca stelistii au uitat că acum câțiva ani acea echipă a Craiovei i-a facut campioni când intr-un meci cu Rapidul o jumătate din echipa Craiovei era cu Rapidul iar cealaltă parte era cu Steaua .A fost până la urmă 2-2 si Steaua care juca la Sportul Studentesc astepta la marginea terenului terminarea partidei de la Craiova. Dacă Rapidul bătea iesea campioană si era si finalista Cupei Romaniei cu Craiova in finală. Atunci Craiova nu a jucat pentru interesul ei ci pentru Steaua .Apăruse si o manea in care era cântată prostia făcută de craioveni si aşa in loc sa joace in cupele europene Craiova a stat acasă (cred ca in acel an a terminat pe locul 10)iar peste ani echipa care a fost ajutată face scandal ca iarasi Craiova nu îi mai facecadou un campionat dar vorba ceea ,,odată vede naşul.... !

Vezi toate comentariile (18)
Comentează