FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Tehnicianul pe care îl preferă Adi Mutu la Dinamo: "E un antrenor modern, îmi place de el"

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 septembrie 2017 17:33

Adrian Mutu, directorul general din "Ștefan cel Mare", a vorbit despre situația complicată de la Dinamo, echipa având acum postul de antrenor vacant după plecarea lui Contra la națională.

"Briliantul" a oferit detalii despre posibilii înlocitori ai lui Contra la Dinamo. Acesta nu a exclus nici posibilitatea venirii unui antrenor străin. 

"Treaba lui Contra la Dinamo s-a încheiat astăzi. Vom lua o decizie împreună cu Negoiță luni dimineață. Claudiu Niculescu și Vasile Miriuță sunt în vederile noastre, există și posibilitatea unui antrenor din străinătate. Vom analiza împreună, vom lua o decizie pentru a stabili cel mai potrivit antrenor pentru Dinamo. Eu îl prefer pe Niculescu, dar nu iau eu decizia. E un antrenor modern, a câștigat două trofee și îmi place de el.

Deocamdată avem antrenor, Jerry Gane e un tehnician capabil. Între timp, vom discuta și vom vedea ce antrenor vom pune.

Sper ca echipa să se redreseze, suntem într-o perioadă puțin tulbure. Cred că nici jucătorii nu sunt 100% concentrați din cauza acestei situații cu antrenorul. 

Sunt bucuros pentru Cosmin, mă bucur foarte mult pentru el, cred că Burleanu a luat cea mai bună decizie. Știu ce fel de om și ce fel de antrenor e, cu dorința și motivația pe care le are va ajuta enorm, are o dorință extraordinară de a face treabă", a spus Mutu la TV Digi Sport.

...despre posibilitatea de a-l urma pe Contra la prima reprezentativă: "În momentul de față sunt la Dinamo, nu se pune problema de altceva"

Ultimul antrenor străin la Dinamo a fost Dario Bonetti, care a câștigat Cupa și Supercupa României, în 2012.

"Nu e simplu să găsim o soluție, având în vedere că atât Miriuță, cât și Claudiu Niculescu se află sub contract la echipele lor"Ionel Dănciulescu, director sportiv Dinamo

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (9)
1260234347346768
Ioan Trisi  •  18 Septembrie 2017, 23:53

Nu stiu ce se intampla dar la Dinamo ori e prostie,ori nu e minte,ori sunt numai interese meschine.Si mai lasati-ma cu Dinu,acest personaj cu alura de om inteligent atoate cunoscator.

1618597915124142
Alexandru Chis  •  18 Septembrie 2017, 06:11

Personal, consider ca pentru Niculescu Dinamo este o "palarie prea mare". Nu are experienta necesara si nu va fi capabil sa gestioneze vestiarul. De fapt ceea ce se intampla la Voluntari este emblematic pentru incapacitatea lui Niculescu de a gestiona situatiile de criza. De vreo cinci etape tot se plange ca nu poate sa capaciteze proprii jucatori, ceea ce dovedeste slaba sa pregatire in domeniul motivarii psihice a celor pe care ii antreneaza. Miriuta, Andone sau Rednic sunt nume mult mai "pretabile" pentru Dinamo!

undergrant
undergrant  •  17 Septembrie 2017, 23:29
Postat de mihnea74 pe 17 Septembrie 2017, 18:45

Lui miriutza ia cantat imnul hungariei.Sa antreneze la Buda Pesta

De unde nu este, nici Dumnezeu nu cere... Mihnea, trebuie sa stii ca intr-o zi vei fi intre cei dintai!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează