FOTBAL  »  LIGA 4  »  STEAUA

Până în pânzele albe » Talpan vrea să dea în judecată CNA, după decizia nefavorabilă pentru CSA Steaua

Articol de GSP - Publicat joi, 12 octombrie 2017 19:41

Clubul Sportiv al Armatei a emis astăzi un comunicat în care își exprimă dezaprobarea după ce Consiliul Național al Audiovizualului nu a penalizat posturile TV care au continuat să o prezinte pe FCSB drept Steaua. CSA ia în calcul inclusiv să dea în judecată CNA. 

"Clubul Sportiv al Armatei “ Steaua București” a luat act de decizia Consiliului Național al Audiovizualului, din data de 10 octombrie 2017, de a nu sancționa anumite posturi de televiziune pentru folosirea incorectă a denumirii “Steaua” sau “Steaua București” în comunicările publice legate de echipa Fotbal Club FCSB din Liga 1.

Considerăm că posturile de televiziune vizate nu doar că dezinformează opinia publică, dar ignoră cu bună știință o hotărâre judecătorească, aducând astfel prejudicii mărcii înregistrate deținute de clubul nostru.

Consecvent obligațiilor legale de a întreprinde toate demersurile pentru protejarea patrimoniului aflat în administrare, CSA “Steaua București” evaluează în prezent modalitățile legale prin care va putea acționa împotriva deciziei CNA de a nu sancționa conduita posturilor de televiziune în cauză", e o parte din comunicatul ce poate fi citit integral pe csasteaua.ro

În luna decembrie a anului trecut, George Becali a pierdut definitiv procesul cu CSA și nu mai are dreptul să folosească numele Steaua București.

Vezi și: CNA a fost la un pas să interzică numele "Steaua" la televizor » Cum s-au apărat televiziunile acuzate

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (162)
neica_nimeni
neica_nimeni  •  13 Octombrie 2017, 11:39

FCSB = STEAUA..!

rakanishu
rakanishu  •  12 Octombrie 2017, 22:54
Postat de catalynn pe 12 Octombrie 2017, 22:49

Asta ai inteles tu?! Mare Ti-e Gradina .....

Exact asta se intelege, ca este nesigur, ca nu stie daca e bine ce a facut si mai ales unde e. Daca tu intelegi altceva inseamna ca esti redus rau...sau mai rau, autist.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  12 Octombrie 2017, 22:50

Repet, nu raspund clonelor. Am contul asta de la infiintarea acestui site. Spre deosebire de altii care au schimbat zeci de conturi (oare de ce?). Cine crede ca sunt ba valahul, ba nu stiu cine, inseamna ca nu prea e dus la scoala, dar repet, nu e problema mea. Cat despre clone, daca ar avea grija un pic administratorii sa se respecte propriile reguli, sunt absolut convins ca unii de aici nu ar mai avea ce face si-ar cauta o alta ocupatie. E trist, chiar vorbeam zilele trecute cu un reputat jurnalist de aici care imi spunea ca sunt cativa sociopati (nu psihopati) care traiesc numai sa scrie aici. Eu am hotarat de mult sa nu le mai raspund, imi pare rau ca m-am coborat atat de mult sa ii raspund astazi (si zilele trecute) unei clone. Nu am cum sa am dialog cu el. E sub demnitatea mea.

Vezi toate comentariile (162)
Comentează
Close