FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA BUCUREȘTI

Soluția președintelui LPF în scandalul mărcilor din fotbalul românesc: "Am făcut un proiect de lege"

Articol de GSP - Publicat luni, 23 octombrie 2017 17:07

Gino Iorgulescu, președintele reales al LPF, spune că are o soluție în scandalul mărcilor care a lovit în toate cluburile importante din fotbalul românesc.

"Ne preocupă de mai mult timp o altă problemă. Am făcut un proiect de lege în care brandurile ar urma să aparțină de municipalități, exact ca-n Italia.

Când cineva pleacă de la o echipă, brandul revine la municipalitate sau județ. În acest fel nu vor mai exista probleme", a precizat Gino Iorgulescu în cadrul unei conferințe de presă.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (9)
147687542408495
Viorel Stelistul  •  23 Octombrie 2017, 18:47

Solutia normala, intr-un fotbal normal, intr-o tara normala, ar fi ca facatura kaki a armatei, si altele asemanatoare ei, sa dispara la fel de repede cum au aparut. In Romania 2017, membra UE si NATO, nu este loc in fotbalul profesionist pentru echipa armatei, a politiei, a jandarmeriei, a pompierilor, a paznicilor de la penitenciare! FC Kaki CSA2017 poate fi doar echipa de amatori, care sa participe la spartachiada armatelor prietene organizata la Phenian de prietenii si colegii lui talpan si petrea!

sasha8777
sasha8777  •  23 Octombrie 2017, 18:56

Asta inseamna ca CSA daca mai gaseste un fraier gen Becaliferul si ii preda echipa in genul fcsb pierde din start posibilitatea sa "il faca" pe noul patron cum l'au lucrat pe jijica si talpan taliban isi pierde obiectul muncii

randoom_._
randoom_._  •  23 Octombrie 2017, 18:51

ramane talpan fara stema. ha ha ha.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează