INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANDERLECHT

Stanciu n-a mai suportat și i-a spus tot lui Contra » Ce i-a făcut antrenorul lui Anderlecht

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 decembrie 2017 19:09

Nicolae Stanciu e în continuare rezervă la Anderlecht și pare să nu existe cale de revenire în primul "11".

Mijlocașul în vârstă de 24 de ani a avut o discuție cu selecționerul Cosmin Contra, căruia i-a dezvăluit problemele prin care trece la formația belgiană din cauza antrenorului Hein Vanhaezebrouck.

"Am discutat cu Nae și are dreptate! Mi-a explicat mai multe lucruri când am fost la masă cu el. Mi-a spus că a avut meciuri în care a fost titular, a dat două pase de gol și un gol, iar următorul meci a fost pe bancă.

Mi-a mai zis că a mai fost un meci în care a intrat 35 de minute, a dat gol și pasă de gol și tot pe bancă l-a trimis! Simte că orice ar face nu e bine! Din punct de vedere psihic îl afectează!", a spus Cosmin Contra la TV Telekom Sport.

"Dacă vrei să-l vezi pe Stanciu, dă-i cinci meciuri ca să-l evaluezi corect. Atunci poți să spui că pleacă sau nu. Antrenorul nu poate spune niciodată că Stanciu nu dă randament, pentru că nu l-a lăsat să joace mai mult"
Cosmin Contra

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (14)
mountytoma
mountytoma  •  28 Decembrie 2017, 11:08

atata timp cat stanciu si chipciu nu vor intelege ca trebuie sa joace pentru echipa si nu pentru ei insisi, vor freca banca pana vor face bataturi la maini!

haideusicfr
haideusicfr  •  28 Decembrie 2017, 10:30
Postat de tinn pe 27 Decembrie 2017, 23:09

chefureiu n-are jucatori romani, la dinam0 stie ce drink-team e .... n-are asa mult de unde alege

Deac ,Hoban ,Manea , Muresan ,Camora e roman de vreo 5 ani. Si daca e pana acolo ce fel de "roman " e Romario Benzar ? Sau Florinel Coman?

demolarii
demolarii  •  28 Decembrie 2017, 01:58

daca e asa de bun si nu joaca !?!?! dar stim de la nationala cum i-a tremurat piciorul lafinalul meciului cu Muntenegru de la Cluj, cat de pleostit a jucat returul de campionat din 2016 pentru Fcsb, si la Euro 2016. Desi si la Fcsb a dat 2 pase si la nationala, dar in maciuri fara presiune......Contra are de ales, se uita in gura jucatorului ca pacalitul, sau se informeaza. Daca Stanciu il avea ca antrenor pe Boloni, pleca de la echipa dupa testul pshiologic dat de acesta, fara sa joace vreun meci.....pentru ca Boloni stie ce cauta la un jucator, nu are o rezerva de lozinci pentru vestiar si media......

Vezi toate comentariile (14)
Comentează