INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA SPANIEI

VIDEO Parade nemaivăzute, intervenții la limită și driblinguri de mare efect » 5 faze încinse din meciul Valencia - Barcelona

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 februarie 2018 09:09

Barcelona s-a impus joi seara pe terenul Valenciei, 2-0, și s-a calificat în finala Cupei Spaniei, după 3-0 la general.  

Confruntarea de pe " Mestalla" a fost una extrem de disputată, jucătorii Barcelonei fiind protagoniștii a 5 faze încinse. 

1. Leo Messi, starul Barcelonei, a fost victima unei infrancțiuni neobișnuite în prima repriză, la care arbitrul partidei nu a acordat însă nici măcar fault. Argentinianul a fost aproape dezbrăcat în timpul unei faze de unul dintre jucătorii Valenciei.  

2. Mașinăria de pase a Barcelonei a fost și aseară la parametri maximi, iar Leo Messi și Ivan Rakitici și-au permis chiar un număr destul de neobișnuit pentru un meci oficial: și-au pasat de nouă ori în doar câteva zeci de secunde.

3. Jose Luis Gaya, fundașul stânga al "liliecilor", nu va uita prea repede duelul cu Barcelona. Acesta a avut viață grea cu starurile catalane, dovadă și faza în care Messi l-a ridiculizat pur și simpu, argentinianul făcându-l pe adversarul său chiar să-și piardă echilibrul.

4.  Jasper Cillessen, goalkeeper-ul de Cupă al Barcelonei, a fost protagonistul unei parade incredibile în finalul meciului. Olandezul l-a blocat senzațional, din doar câțiva metri, pe același Jose Luis Gaya, care a rămas de-a dreptul uluit de intervenția portarului Barcei. 

5. Messi a fost victima unei intrări brutale, argentinianul fiind serios busculat de ieșirea neinspirată a lui Jaume Domenech, goalkeeper-ul Valenciei. Din fericire, argentinianul nu a resimțit șocul și a continuat imediat partida. Arbitrul nu a dictat nimic, deși decizia normală era ca Barcelona să primească penalty.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (3)
real09
real09  •  09 Februarie 2018, 09:59
Postat de ionutstv pe 09 Februarie 2018, 09:43

Ce face Messi lui Cristiano nu-i iese nici pe playstation.

la ce fizic are nici Photoshopul nu-l salveaza

real09
real09  •  09 Februarie 2018, 09:56

*** *** ce esti ca era 11 m la messi. Doamne cum dracu va angajeaza astia la redactia sport? tre sa ai o singura calitate cred: sa bubui de prost ce esti

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ionutstv
ionutstv  •  09 Februarie 2018, 09:43

Ce face Messi lui Cristiano nu-i iese nici pe playstation.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează