FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB 2-2

Transferuri cu cap, antrenor cu fes » Cum a distrus Miriuță derby-ul cu FCSB în 5 pași

foto: Raed Krishan
foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 20 februarie 2018 00:09

Achizițiile din această iarnă au făcut iar diferența, însă Miriuță a plătit tribut unei tactici falimentare și unor schimbări defectuoase.

Jucătorii veniți în intersezon la echipă au ajuns să facă diferența, semn al eficienței după ce, anul trecut, Dinamo a dat chix în ambele stagiuni de mercato. Transferurile au fost decisive și-n Derby de România. O confirmare a formei arătate de fotbaliști în meciurile cu Craiova (2-2) și cu Chiajna (4-3).

După ce a făcut schimbări apreciate în precedentele două partide, Miriuță a fost criticat și de specialiști, și de fani pentru modificările din Derby. În decurs de 14 minute, i-a introdus pe Palici în locul lui Pesici, în minutul 67, pe Hanca în locul lui Torje (72) și pe Daniel Popa în locul lui Nistor (81).

Ultima a fost cea mai contestată întrucât a destabilizat zona mediană, dar Vasile s-a apărat susținând că Dan s-a resimțit după mai multe zile de febră și de răceală. Miriuță l-a uitat însă pe Monroy, pe care-l lăuda și-l compara cu Xabi Alonso!

Vezi acum pe platforma Gazeta Digitală și din zori la chioșcuri o analiză completă a transferurilor și unde a greșit Miriuță în Derby de România.

Alte materiale EXCLUSIV PRINT:

Istoria ne spune: va fi thriller! » De ce meciul Lazio - FCSB va oferi un spectacol de neuitat

Cel mai bun antrenor la pauză! Nicolae Dică a schimbat mereu bine

Mergeți pe mâna noastră! Cele mai bune pariuri din Liga Campionilor

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (32)
montgomerry
montgomerry  •  20 Februarie 2018, 21:09

Ce o fi fost sub fesul lui Miriuta, numai el stie.

1764061520284739
George Adrian Popescu  •  20 Februarie 2018, 17:09

Edy "e baiat cinstit" si spune fara remuscare ca "este nevoie de Dinamo in play-off". De fiecare data cand este vorba de competitie sportiva regulile nu mai sunt valabile pentru ca, nu este asa, "e nevoie de Dinamo in play-off". Dar de ce nu ar fi nevoie de Viitorul, sau de Iasi, daca isi castiga punctele cinstit? Cum isi permite Edy Iordanescu sa vicieze o competitie sportiva, impotriva realitatii de facto? Cu toate scuzele din lume dar declaratia tehnicianului de la Astra este de competenta DNA. (paranteza, dupa meciul cu CFR Edy a gasit scuze pentru ca nu a aliniat cel mai bun 11 iar acum, vezi Doamne, meciul cu Dinamo nu este foarte important si trebuie, cum altfel decat musai, sa isi menajeze jicatorii. Ca viciaza o competitie si fura munca unor jucatori aflati la echpe rivale lui Dinamo pe Edy il doare fix undeva. Poate asa l-a invatat taticu)

983732924972315
Soos Vilmos  •  20 Februarie 2018, 12:26

Mai comunistilor, vremea ilegalitatii a trecut asa ca mai semnati si voi prostiile pe care le publicati.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează