FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

UPDATE Gică Craioveanu, înjurat și criticat chiar la Craiova: "Clonatule! Mercenarule!" » Mititelu, acuze dure: "Gică era în stare de ebrietate"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 martie 2018 12:32

Gică Craioveanu a trăit un moment șocant înaintea partidei de ieri dintre România și Suedia, scor 1-0, care s-a desfășurat la Craiova, pe noul stadion "Ion Oblemenco". 

UPDATE 22:00

Adrian Mititelu a reacționat pe subiect și a lansat acuze dure la adresa lui Gică Craioveanu într-o intervenție la TV în această seară. 

"Gică Craioveanu e vândut din 2013. El i-a provocat pe suporteri. Din câte știu, era în stare de ebrietate. Eu știu ce a făcut înainte de meci. A fost la masă cu niște persoane pe care eu le cunosc. Nu era într-o stare prea bună. Știa că asta se va întâmpla. A venit intenționat pe teren. Nu mai era Craioveanu cel de dimineață",  declarat Mititelu la TV Digi Sport. 

Știrea inițială

GSP.ro a intrat în posesia unui filmuleț în care fostul atacant de legendă al Universității Craiova a fost înjurat de fanii lui FC U minute în șir în timp ce acesta se afla pe gazon. "Mercenarule! Clonatule", au fost doar două dintre scandările oltenilor la adresa lui Craioveanu.

Acesta din urmă le-a răspuns ultrașilor și a sărutat emblema lui CS Universitatea Craiova, echipa din Liga 1, unde are și un post în conducere.

Fanii din Peluza Sud a lui FC U Craiova au înjurat pe tot parcursul conducerea FRF și au rupt 538 de scaune, care vor fi plătite de o asigurare pe care Federația a încheiat-o.

 
Craioveanu, înjurat chiar la Craiova

Gică Craioveanu, înjurat și criticat chiar la Craiova http://bit.ly/2IahSTe

Posted by Gazeta Sporturilor on 28 Martie 2018

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (129)
suporterucv
suporterucv  •  30 Martie 2018, 11:35
Postat de fcu1948 pe 30 Martie 2018, 10:40

@suporterucv Ia caută tu pe net sau, și mai bine, fa o cerere la Ministerul Sportului sa ți se comunice cum se numea entitatea care deținea Certificatul de Identitate Sportiva nr. DJ/A2/00143/2001. Nu cumva Fotbal Club Universitatea Craiova? Este corect faptul ca ulterior apariției legii care interzicea firmelor private sa folosească sintagma Universitatea, Fotbal Club Universitatea Craiova a fost obligată sa-și schimbe denumirea, tocmai pt a se conforma dispozițiilor legale. Dar inclusiv in 2001 a existat o entitate distincta de Clubul Sportiv care s-a numit oficial Fotbal Club Univesitatea Craiova și a evoluat in competițiile interne și internaționale sub aceasta denumire. Asta pt corecta ta informare, domnule suportercsu, nu UCV.

Da , asa este, stiu foarte bine acest lucru. Dar tu te-ai referit la situatia PREZENTA, atunci cand ai vorbit despre denumirea corecta a lui CSU Craiova. Iar eu ti-am replicat ca sintagma UNIVERSITATEA nu apare nici la denumirea oficiala a clubului din liga a 4-a de acum. Atentie, asta daca ne referim la societatile care finanteaza cluburile, pentru ca daca ne referim la denumirea clubului in sine, lucrurile sunt diferite. In acest caz, clubul din liga 1 are dreptul sa poarte marca Universitatea, asa dupa cum a stabilit justitia, pe cand cel din liga a 4-a nu are acest drept, din pacate. Eu nu spun ca e corect sau nu ce s-a intamplat, eu vorbesc de realitati si atat.

fcu1948
fcu1948  •  30 Martie 2018, 11:18

@ren999 Aha, deci falimentarul fără bani, ma plătește pe mine ca prin intermediul postărilor mele sa racoleze noi suporteri. Și eu cum sunt plătit, la numărul de suporteri racolați sau la cât de mult este băgat in seama Mititelu in urma comentariilor mele? Ba tu ești dus rău, nu te mai faci bine. Vezi-ți ma de csumm2013 și pune-ți pofta in cui când vine vorba de Universitatea Craiova! Se vede ca ești rupt de foame, numai la ciorbe și pofta îți e gandul!

ren999
ren999  •  30 Martie 2018, 10:43
Postat de fcu1948 pe 29 Martie 2018, 18:18

@ren999 ***i. O nedumerire am: dacă prietenul tău Mititelu este falit, de unde are bani sa ***? Si mai ales, de ce ar da bani unor postaci, pentru a obține ce? Pentru ca orice investiție trebuie sa se justifice dpv economic si sa aducă profit. Revenind la ați/a-ți, ai auzit de autocorrection atunci când utilizezi telefonul pt a scrie mesaje? S-a găsit semidoctul sa se sesizeze din oficiu precum parchetul laminat....

*** aia care te-a facut asa sarac incat sa iei bani de la interlopi falimentari. investitia booveanului se justifica bineinteles, fara un pic de galagie pe internet si *** din craiova care sa-l mai bage in seama pe el si echipa lui fcmm1948, n-ar mai fi nimic. pofta buna in continuare!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (129)
Comentează