SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

SIMONA HALEP. Scandalul Serena-Țiriac ia proporții » Darren Cahill s-a enervant! Mesaj dur după ce Simona Halep a fost criticată pe twitter: "Comentariul tău e stupid"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 30 aprilie 2018 10:40

Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep, a avut o reacție nervoasă după ce jucătoarea noastră a fost criticată pe Twitter.

Pe contul de Twitter al unui blog de sport a fost postat un mesaj dur către Simona Halep, în contextul războiului declarativ dintre Serena Williams și Ion Țiriac. (Vezi aici ce a declarat americanca despre Țiriac).Jucătoarea noastră era acuzată că e permisivă cu declarațiile controversate ale miliardarului român, care a spus că "Serena are 90 de kile și 36 de ani, vreau altceva pentru tenisul feminin". 

"Aștept ca Simona să fie întrebată despre acest subiect și să nu spună nimic pentru ca Mercedesul să nu-i fie luat", a fost mesajul de pe twitter către Simona Halep.

Australianul Darren Cahill a văzut mesajul și s-a grăbit să sară în apărarea Simonei. "Nu e normal și e total nedrept. Asta nu are nicio legătură cu Simona. Ea are doar respect pentru Serena. Comentariul tău e mai stupid decât al lui (n.r. Țiriac). E chiar mai rău", a fost reacția lui Cahill.

"Nu mă îndoiesc de respectul Simonei pentru Serena. Dar simt mereu că oferă răspunsuri cuminți când bunicul român începe să vorbească nebunește. Acesta era ideea comentariului meu", a fost ultima reacție de pe contul de Twitter care a postat mesajul critic la adresa Simonei.

clipboard01

"Ion Țiriac este o persoană specială pentru mine. Am un mare respect pentru el. Sfaturile lui sunt foarte bune. Mereu îmi dă un sfat bun. Dorința de a câștiga trofeul care-i poartă numele este foarte mare"Simona Halep, pentru site-ul turneului de la Madrid

Citește și:

Istvan Kovacs, criticat pentru o singură fază din finala Europa League: „Nu a acordat un penalty clar”
Europa League
Istvan Kovacs, criticat pentru o singură fază din finala Europa League: „Nu a acordat un penalty clar”
„80% e PLECAT!” » Rapid pierde cel mai important jucător, dar i-a găsit deja înlocuitor: „Vrem să-l aducem!”
Superliga
„80% e PLECAT!” » Rapid pierde cel mai important jucător, dar i-a găsit deja înlocuitor: „Vrem să-l aducem!”
FRF a primit notificarea » Schimbare MAJORĂ la CSA Steaua din sezonul viitor!
Liga 2
FRF a primit notificarea » Schimbare MAJORĂ la CSA Steaua din sezonul viitor!

Ironia sorții » Fostul jucător de la FCSB, la un pas să semneze chiar cu echipa care l-a retrogradat!

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (50)
lobbyone
lobbyone  •  30 Aprilie 2018, 11:36
Postat de ucluj2011 pe 30 Aprilie 2018, 11:30

Ei ce să spun , mai nou nu mai poate omul să-și spună părerea depre ceva sau cineva că acum este sexist sau rasist... Hai că trăim într-o Lume ciudată cu oameni ciudați și suntem pe cale de a deveni niște automate "politycally correct" din cauza *** , a Organizațiilor de toate felurile (fiecare cu agenda ei proprie) și datorită MAJORITĂȚII Guvernelor din zilele noastre care NE CENZUREAZĂ... a Guvernelor de ULTRA STÂNGA datorită cărora nu mai putem gîndi decît cum spun ele (guvernele) și spune DOAR ce spun ele și CUM încearcă ele să ne spele creierul. Și te mai întrebi cum de , DIN CE ÎN CE mai mulți oameni admiră lideri precum Trump , Putin , cei din China... Japonia , un Orban al Ungariei sau un Prim Ministru gen cel al Poloniei... oameni care încearcă să păstreze BUNUL SIMȚ și REALITATEA și tot ceea ce înseamnă Lumea Reală , care încearcă să păstreze BALANSUL omenirii și a lucrurilor care au făcut din acest Pămînt minunăția care este azi , oameni care încearcă din greu să se lupte cu "Noua Ordine Mondială" , cu Globalismul grețos care ne este vârât cu sila pe gît , cu această ipocrizie și minciună care va distruge orice urmă de personalitate a individului și a Țărilor în care acești indivizi trăiesc și care promovează mediocritatea , pro/stia , ignoranța și im/be/cili/tatea. Bravo Țiriac. Serena nu ești decît o clonă a acestor timpuri ciudate... nu judeci cu creierul tău , judeci după niște standarde obosite , mincinoase și ridicole. Stai jos ,

Absolut corect . DIn pacate , media este controlata in proportie de 99% de stanga neo-marxista . Inclusiv astea de la noi au inceput sa promoveze politica asta "de a fi corect" . Nu stiu daca o fac intentionat sau pur si simplu copiaza ca robotii ce vad pe afara (in incercarea de a face rating) . Totalitarism ascuns .

1504004369616500
Florea Virgil  •  30 Aprilie 2018, 11:40

Până la rmă cu ce a greșit Țiriac? A spus un adevăr. Poate că a fost prea exact la cântar dar era mai rău dacă spunea doar că e „grasă”. Asta e în general cu femeile după ce nasc. Sereaa știa la ce să se aștepte când a luat decizia ( una personală de altfel) așa că fiind totuși persoană publică trebuie să-și asume și astfelde reacții. Care nu sunt întotdeauna pe plac. Iar Țiriac este un gigant pe lângă ea. Incomparabil.

1894840550799797
Koczka Gyorgy  •  30 Aprilie 2018, 20:13

Contextul e urmatorul: Serenei i s-a refuzat un wild card pentru tabloul principal la Mutua Madrid. Ar fi putut sa se inscrie in calificari cu clasamentul sau dar n-a facut-o. In seara asta Serena joaca in Danemarca un demonstrativ cu Wozniacki probabil pentru a mai da jos din cele 90 de kg. Ar vrea probabil sa se reintegreze rapid in circuit pentru a avea sanse la Winbledon, o reteta buna pentru media americana, dar pe mosu Tiri nu il poate nimeni obliga sa acorde WC ca organizator. Concluzia: Bunul simt ar trebui sa-ti spuna cand sa te retragi ca o mare campioana decat sa ajungi subiect de cearta pe site-urile globale.

Vezi toate comentariile (50)
Comentează
Close