FOTBAL  »  Superliga  »  PENALTY-URI

Incredibil! Aproape jumătate din penalty-urile din Liga 1 sunt neregulamentare » FCSB, mai avantajată decât CFR

Articol de - Publicat luni, 07 mai 2018 13:45

Meciul CFR Cluj - U Craiova, 1-0, a starnit controverste după ce jucătorii clujeni au intrat în careu în momentul executării penalty-ului de către Gustavo.

GSP a revăzut fază cu fază toate loviturile de pedeapsă din actualul campionat şi, din cele 80, nu mai puţin de 35 ar fi trebuit repetate.

Penalty-ul ratat de Gustavo în minutul 90+3 al meciului CFR - Craiova 1-0 a deschis o mare polemică în Liga 1. Trebuia repetată lovitura de la 11 metri fiindcă portughezul Camora intrase 5-6 metri în careu în momentul în care Gustavo a şutat, iar Camora a şi degajat apoi balonul respins de Arlauskis, chiar din faţa lui Gustavo?

Avram n-a decis repetarea, iar GSP a revăzut ieri toate penalty-urile din actualul sezon. Marcate sau ratate! În total, 80! Iar 35 dintre ele, adică aproape 45%, au fost executate neregulamentar şi ar fi fost nevoie de intervenţia "centralului", care era obligat de regulament să readucă mingea pe punctul cu var. Dar n-a făcut-o nici măcar unul dintre ei, la fel cum a procedat şi Marius Avram în Gruia. 

24 avram

"E în afara oricărui dubiu că penalty-ul lui Gustavo trebuia repetat! Din primii 10 arbitri români, eu cred însă că cel mult 2 ar fi dictat repetare. Din 10 arbitri străini, oricare ar fi ei, cred că 7-8 ar fi repetat penalty-ul. Dacă aş fi fost observator sâmbătă, i-aş fi dat notă de suspendare lui Marius Avram" Constantin Zotta, fost arbitru FIFA, acum expert Telekom Sport

DUELUL PENALTY-URILOR Arbitrii au închis ochii mult mai des în favoarea FCSB-ului!

clipboard01

Kovacs, ultimul curajos!

Ultimul penalty repetat în Liga 1 a fost la meciul Viitorul - Voluntari 2-1, din octombrie 2016. Atunci, la scorul de 0-1, Kovacs a dictat 11 metri pentru gazde, a executat Chiţu, a ratat, dar în suprafaţa de pedeapsă, în momentul şutului, intraseră, aproape cât a făcut-o şi Camora sâmbătă, doi jucători de la Voluntari (foto). Kovacs a decis repetare, Viitorul a schimbat executantul şi a marcat.

24 kovacs

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (29)
valeri_gazaev100
valeri_gazaev100  •  07 Mai 2018, 14:46

Stiam ca articolul e scris de craitoiu dinainte sa dau click. Am vazut headline : "incredibil:(.....)cfr mai avantajata decat fcsb" si am zis : "100% e craitoiu" :)))))))) fecesebist.....jalnic !

jack_the_striper
jack_the_striper  •  07 Mai 2018, 15:48

Cate penalty.uri s.au acordat impotriva CFR? Dar împotriva FîCîSîBî.ului? Câte puncte ar fi avut acum FîCîSîBî și CFR fără penaltyurile acordate incorect si fără cele dictate neregulamentar împotriva lor? Va zic eu, CFR era deja campioana.

cluj_cluj
cluj_cluj  •  07 Mai 2018, 15:08

Hopaaaaaaaaaaaaa... ce-i cu momentul asta de sinceritate la jesepeu? Adie miros de liga a 5-a pe la oier?

Vezi toate comentariile (29)
Comentează