FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ CAMPIOANĂ

CFR CLUJ CAMPIOANĂ // Hagi vorbește la superlativ despre CFR după înfrângerea de la Cluj

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 mai 2018 23:17

CFR Cluj este noua campioană a României. "Feroviarii" s-au impus la limită, 1-0 cu Viitorul, și au cucerit al patrulea titlu din istorie. FCSB a învins-o pe Astra, tot 1-0, însă rezultatul nu i-a ajutat cu nimic pe roș-albaștri.

"O echipă puternică, care câştigă din faze fixe. Clujenii au arătat pe teren că sunt valoroşi. Suntem o echipă tânără, am luat nişte decizii în iarnă şi am făcut faţă cât am putut. În această seară, trebuie să îi felicităm pe cei de la CFR. Despre ei trebuie să vorbim, nu despre noi. Au arătat că sunt puternici, au jucat la rezultat. Bravo lor! Felicitări şi să aibă succes în continuare.

Şi Steaua a avut şansa ei, dar CFR a rămas pe primul loc şi o felicităm! De anul trecut a rămas un singur jucător. Suntem fericiţi. Întotdeauna e loc de mai bine, dar nu uitaţi că echipa e foarte tânără", a declarat Hagi, la TV Telekom Sport.

CLASAMENT FINAL PLAY-OFF!

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (23)
147687542408495
Viorel Stelistul  •  20 Mai 2018, 23:41

Regele cooperativei si-a consolidat tronul si coroana. Anul trecut a primit pomana de la Astra, craiolguta si CFR anul aste, rege de onoare,ma întors favorul către cei care l-au ajutat decisiv in ultima etapa. In ambele jocuri cu CFR , marele Hagi a facut non-combat, cel putin la Cluj a fost pe fata, fara niciun sunt pe poarta! Bravo Hagi te-ai consacrat si ca blatist!

satyricon
satyricon  •  20 Mai 2018, 23:49

Hagi degeaba te ascunzi dupa vorbe, azi ti-ai patat inca o data onoarea.

1071461486216926
Adrian Adam  •  21 Mai 2018, 03:18

Hagi ca fotbalist ai fost imens , ca om ai fost si vei ramane mic , cat vrei sa te mai minti? Te mai miri ca nu iti cheama odrasla la nationala ... multi din sistem s-au prins ca de fapt esti un blatist notoriu. De vina e Gigi ca l a tinut pe dica si acum cativa ani te a lasat sa traiesti la acel celebru 2-5 care dupa ani si ani cat de ipocrit esti ai incercat sa ne convingi ca a fost pe bune .

Vezi toate comentariile (23)
Comentează