FOTBAL  »  Superliga  »  BOTOȘANI

Florin Acsinte a povestit în premieră de ce s-a despărțit clubul de el: "În România nu poți merge pe încredere" + Nu duce lipsă de oferte

Articol de - Publicat marti, 19 iunie 2018 11:07

Florin Acsinte, 31 de ani, și-a reziliat contractul cu FC Botoșani la începutul acestei luni, iar acum s-a aflat adevăratul motiv care a dus la ruptura dintre cele două părți.

Directorul moldovenilor, Cătălin Anton, l-a anunțat pe jucător că i se va reduce contractul la jumătate, însă Acsinte a refuzat, motivând că în iarnă când a revenit la Botoșani discuțiile au fost altele.

"Eu am avut o înțelegere verbală cu ei în iarnă, dar în România nu poți merge pe încredere. E adevărat că au vrut să-mi diminueze salariul și nu am fost de acord deoarece nu am un salariu foarte mare. Era unul decent pentru Liga 1", a declarat Acsinte pentru GSP.ro.

Fundașul stânga nu duce însă lipsă de oferte și spune că e gata să ia calea străinătății: "Sunt în discuții cu câteva echipe. Cu ajutorul lui Dumnezeu poate voi face pasul către o formație din străinătate. În acest moment mă pregătesc singur să nu pierd din condiția fizică".

"Cu domnul Costel Enache n-am vorbit. Nu știu cum a reacționat la plecarea mea" Florin Acsinte

142 de meciuri
și 3 goluri are Acsinte în Liga 1 pentru echipe precum FC Botoșani, Pandurii Tg. Jiu și FC Voluntari

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează