FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO 3-3

FCSB - DINAMO 3-3 // NU Florinel Coman l-a dat gata pe Gigi Becali în derby: "Altul a jucat extraordinar astăzi, ca ceasul!"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 iulie 2018 23:39

FCSB - DINAMO 3-3 // Gigi Becali a remarcat prestația lui Lucian Filip (25 de ani) din egalul obținut de FCSB contra lui Dinamo, scor 3-3.

" Florinel Coman a dat două goluri, asta e. Mie îmi place echipa și îmi place ce am jucat. S-a simțit lipsa lui Pintilii, dar nu foarte mult. Primele două goluri au fost pe mijlocașii centrali. Filip a jucat extraordinar astăzi, ca ceasul. Diferența de valoare se vede.

Qaka a intrat bine, dar nu prea a avut realizări. Nici la Moruțan nu am avut timp să vedem mare lucru. Nu am ce să critic, în afara lipsei de maturitate. Moruțan la ultima fază, în loc să o dea în spate și să mai plimbe mingea puțin, a pierdut-o", a declarat Gigi Becali imediat după meci. 

Citește aici cronica memorabilului derby FCSB - Dinamo 3-3

PROGRAMUL ETAPEI A DOUA:

Botoșani - Hermannstadt 2-0 Vezi cronica AICI!
Dunărea Călărași - CFR Cluj 0-0 Vezi cronica AICI!
Poli Iași - Astra Giurgiu 1-1 Vezi cronica AICI!
Sepsi - U Craiova 1-0 Vezi cronica AICI!
FCSB - Dinamo 3-3 Vezi cronica AICI!
Luni 18:00 Voluntari - Gaz Metan
Luni 21:00 Chiajna - Viitorul

CLASAMENT   LIGA 1

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (11)
romeverest
romeverest  •  30 Iulie 2018, 09:47

Care o fi diferenta aia de valoare pe care o vede Becali ?? O diferenta mare exista, dar numai la salariile celor de la Fcsb, fata de cele ale dinamovistilor, insa pe teren cei foarte bine platiti nu au fost superiori acelora cu salarii mai mici !!

0.palmares.csa
0.palmares.csa  •  30 Iulie 2018, 01:17
Postat de catalynn pe 29 Iulie 2018, 23:59

Nu am nimic cu jucătorii, indiferebt de club deci ma bucur sa il vad pe Filip refăcut si m-as bucura pt el sa isi găsească un club serios, la fcsb practic si-a ratat cariera ca marea majoritate a celor trecuți prin Mogoșoaia. Succes!

Postacila esti in verva.Ai primit ordin sa postezi non stop.Negi evidenta.Daca nu era derby ce au cautat suporterii dinamovisti la stadion,in numar asa mare?Insasi suporterii dinamovisti recunosc ca asta e Steaua,dovada ca vin in numar ff mare.Esti disperat mai ceva ca baselu cu pixelul mov cu facatura cu palma data copilului.Mai bea niste apa ca faci praf.

lucghencea
lucghencea  •  30 Iulie 2018, 02:06

Suporterii dinamovisti e problema lor ce zic sau nu important e ce zice legea si legea zice ca F.C. Fcsb nu este si nu a fost vreodata legal STEAUA Bucuresti si ca anii in care un patron a facut p... si pe generali si Armata in public in diferitele declaratii pe la Tv au trecut de multisor . Si mai stim si ca fara marca si acceptul clubului militar furtul lui Becali ca orice furt a ajuns sa fie complet desfiintat categorisit infractiune si in plus si mai are de dat si vreo 37 milioane de euro statului care detine clubul si marca STEAUA Bucuresti care nu e batjocura vreunui afacerist smecher sau a altuia .

Vezi toate comentariile (11)
Comentează