FOTBAL  »  Superliga  »  ATAC

Cornel Dinu face "ghem" 3 fotbaliști din Liga 1: "El e bun la dansul de la Căpâlna, acolo nu trebuie repeziciune" :)

Foto: Facebook U Craiova
Foto: Facebook U Craiova

Articol de GSP - Publicat marti, 07 august 2018 18:58

Cornel Dinu (70 de ani) i-a desființat pe fundașii Craiovei, pe care îi consideră principalii vinovați pentru startul dezamăgitor al echipei oltene.

"E inadmisibil ce se întâmplă la Craiova. Gardoş e bun la dansul de la Căpâlna, că acolo nu trebuie repeziciune mare, trebuie să stai drept şi să faci paşi scurţi.

Mai e acest Tiago Ferreira, care nu se compară deloc cu portughezii care au mai venit pe la noi, iar apoi îl pui pe Răzvan Popa. Şi nu mai spun ce ai în schimb, îl ai pe Kelic, care nici el nu rezolvă nimic", a spus Dinu, la TV Telekom Sport.

U Craiova, locul 3 în sezonul precedent, e pe 11 după primele 3 etape ale noului sezon. Oltenii au doar două puncte.

clipboard01

Vezi și: A intrat pe lista neagră a lui Mangia » Craiova se desparte de al 13-lea jucător în această vară

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (13)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  07 August 2018, 20:13

Negoiță-i vinovat pentru că ține la Dinamo o armată de păcălici care se dau dinamoviști, dar sunt complet incapabili. N-am înțeles de ce s-au zbătut să-l țină pe Katsikas, care nu arătase mai nimic în sezonul precedent. Dacă insiști să ții în lot un astfel de obosit, înseamnă că nu te pricepi! Dacă ținta ta pentru postul de fundaș stânga este Popovici, în timp ce Andrei Radu era disponibil, înseamnă că n-ai habar. Și tot așa. Trebuie să zboare toți de-acolo, toate legendele care nu produc nimic. Ce salarii dă Mediașul, de-și permite să aducă jucători buni? Nu cred că mai mari ca alea date de Negoiță. Diferența e că la Mediaș sunt oameni care se pricep la fenomen. La fel la Sepsi, Botoșani, Iași sau Sibiu. La noi? Papițoi de studiouri TV și atât.

randomm
randomm  •  07 August 2018, 19:51

gardos in aia 2-3 ani stati in anglia a facut destui bani cat pentru 1 milion de vieti. a si intrat in top milioneri in Romania. deci unde sa se grabeasca?

274175129612504
Alexandru Mihalache  •  07 August 2018, 19:44

Cornel Dinu a fost un foarte bun fundas si chiar mijlocas al fotbalului romanesc, iar acum este un excelent analist sportiv. Pacat ca la DIGI nu exista analisti de acest nivel (De fapt la DIGI au loc niste discutii depre FCSB si G. Becali, unde participa R. Naum, V. Moraru, I. Dumitrescu, Dukadam, etc., pt. a purta astfel de discutii). Dinu are ochiul format, vede diferenta dintre un fundas adevarat si un jucator pus sa joace fundas. Fundasii actuali ai Craiovei nici nu pot fi numiti fundasi. De ce? Pentru ca nu au mobilitate, nu stiu sa faca marcaj, nu au plasament corespunzator. Singurul fundas adevarat din apararea Craiovei este Donkor. Pana acum nu se vedeau greselile fundasilor pentru ca ii aveau in atac pe cei trei care inscriau multe goluri. Rotaru, daca nu are cu cine sa se consulte in aceasta problema, ar trebui sa se consulte si cu Dinu, daca vrea sa ia masurile cele mai bune la echipa. Sunt convins ca Dinu nu l-ar refuza, chiar daca este un dinamovist adevarat, de fapt nr.1 la Dinamo, ca jucator.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează