FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA

CSA STEAUA // Marius Lăcătuș face o afirmație uriașă: „Vom juca în Liga 2, cu 15.000 de fani în tribune!”

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 ianuarie 2019 12:20

CSA Steaua s-a reunit înaintea părții secunde din Liga 4 București. Marius Lăcătuș (54 de ani), antrenorul roș-albaștrilor, nu concepe ratarea promovării și cheamă suporterii la stadion. 

”Nu avem nicio scuză dacă nu reuşim să promovăm în Liga 3 în acest an. Chiar dacă brandul Steaua semnifică foarte mult pentru fotbalişti sau pentru suporterii noştri, nu este uşor să aduci jucători de Liga 2 sau de Liga 1 când tu joci în Liga 4. Dacă vom promova, atunci vom atrage nu numai jucători pentru echipa mare, cât şi pentru Centrul de Copii şi Juniori.

Când va fi gata stadionul, să sperăm că în 2020, vom juca în Liga 2 cu un număr foarte mare de spectatori. La Liga 2, în mod cert, numărul suporterilor nu va fi atât de mare, dar cred că spre o medie de 10-15.000 de suporteri putem avea în Ghencea”, a declarat Marius Lăcătuş conform TV Telekom Sport.

CSA Steaua ocupă primul loc în clasamentul Ligii 4 din București, cu un avans de 5 puncte față de CS FC Dinamo. Formația care va câștiga competiția din Capitală va da apoi un baraj pentru promovarea în Liga 3, în dublă manșă, cu învingătoarea dintr-un județ apropiat geografic. 

Vezi și: 

Lovitură pentru FC U Craiova la reunire: „Și-a suspendat activitatea fotbalistică din cauza unor probleme grave"

Citește și:

Istvan Kovacs, criticat pentru o singură fază din finala Europa League: „Nu a acordat un penalty clar”
Europa League
Istvan Kovacs, criticat pentru o singură fază din finala Europa League: „Nu a acordat un penalty clar”
FCSB face al doilea transfer al verii: „Cluburile s-au înțeles”
Superliga
FCSB face al doilea transfer al verii: „Cluburile s-au înțeles”
Ce înseamnă victoria Atalantei pentru fotbalul italian: în Liga Campionilor se conturează un scenariu fabulos!
Europa League
Ce înseamnă victoria Atalantei pentru fotbalul italian: în Liga Campionilor se conturează un scenariu fabulos!

Ironia sorții » Fostul jucător de la FCSB, la un pas să semneze chiar cu echipa care l-a retrogradat!

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (85)
danielo
danielo  •  16 Ianuarie 2019, 15:39

Respect Laca, vai cat astept ziua in care vom juca din nou in Ghencea cu casa inchisa.Forta Steaua!

1911211982341588
Popa Marian  •  16 Ianuarie 2019, 14:47

Sunt stelist.L-as intreba pe Lăcătuș:care crede el că e adevarata Steaua? Cand a venit la Steaua ,ca antrenor,a zis că vine si pe jos din Spania numai sa antreneze paceasta echipă.Steaua de atunci era FCSB-ul de azi.Eu zic ca ăsta e Steaua,nu o improvizație a unui general,căruia nu știu de ce i se permite cheltuirea banilor publici ptr asta.

104343947122875
Anton Pan  •  16 Ianuarie 2019, 17:28

Antrenorul ratat, omul nul si milogul de profesie (a cersit la usa lui jiji acum sta cu caciula in mana la poarta cazarmii pentru papa la popota, solda si pensie speciala) Lakatos aiureaza din nou, pentru urechile ignorantilor grobieni din caverna peluza sud. Nataraul buhait si cu cearcane crede ca in Romania anului 2019, membra UE, mai e posibil ca un club departamental si o echipa militara sa joace in fotbalul profesionist, adica exact ca in epoca sovietica. Nici stadionul care va fi facut in Ghencea, din bani publici, nu are cum sa intre in dotarea unei unitati militare, asa ca daca facatura FC Kaki2017 va avea bani de chirie va juca daca nu inapoi pe aratura. Aceasta oribilitate FC Kaki, creata recent de MApN si CSA, in mod abuziv si ilegal, o sa dispara imediat ce Justitia va inceta sa asculte ordine si sa decida pe protocoale secrete si atunci Lakatos se va muta cu cersitul pe la alte porti!

Vezi toate comentariile (85)
Comentează