INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIGUE 1

FOTO PSG, fără milă pentru Guingamp! Neymar, Cavani și Mbappe au făcut show și s-au întrecut în goluri

PSG - Guingamp // FOTO: Reuters +5   FOTO
PSG - Guingamp // FOTO: Reuters

Articol de - Publicat sambata, 19 ianuarie 2019 20:50

Parisul zdrobește Ligue 1. PSG a făcut scorul weekend-ului în campionatele tari din Europa după ce s-a impus cu 9-0 în meciul cu Guingamp. Edinson Cavani și Kylian Mbappe au reușit câte un hat-trick.

Ce-ar fi putut face lanterna Guingamp pe Parc des Princes? N-a avut nicio șansă. Stelele roș-albastre, Neymar, Cavani și Mbappe, au făcut întrecere: care marchează mai multe goluri.

Scorul la pauză a fost 3-0, după ce Neymar, minutul 11, și Mbappe, 37 și 45, au punctat. După pauză a ieșit la rampă Cavani. Atacantul uruguayan a reușit un hat-trick, în minutele 59, 66 și 75.

Până la sfârșit, Mbappé a mai punctat o dată, la fel și Neymar. Printre cei trei atacanți, s-a strecurat reușita fundașului Thomas Meunier.

După 9-0 cu Guingamp, PSG are 13 puncte avans față de Lille, locul 2. Pot fi 19 puncte, dacă învinge și în cele două restanțe. 

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (2)
sala_dalles
sala_dalles  •  19 Ianuarie 2019, 22:54
Postat de sala_dalles pe 19 Ianuarie 2019, 22:53

Inundati cu informatii in general si sport in particular ! Pur si simplu te sufoca . Si ca tot veni vorba fotbalul dr club din Europa nu exista !

Europa de est.

sala_dalles
sala_dalles  •  19 Ianuarie 2019, 22:53

Inundati cu informatii in general si sport in particular ! Pur si simplu te sufoca . Si ca tot veni vorba fotbalul dr club din Europa nu exista !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează