FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - POLI IAȘI

DINAMO - POLI IAȘI // Himera din parcul Dinamo » Ce se întâmplă cu superstadionul la care visează toți fanii „câinilor”

Articol de GSP - Publicat luni, 04 februarie 2019 09:00

Dinamo începe azi oficial anul 2019 cu partida de pe teren propriu contra celor de la Poli Iași, o altă candidată la play-off. Duelul dintre cele două începe la 20:00, în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport, Look Sport și liveTEXT pe GSP.RO. 

Roș-albii revin practic de diseară în "Groapă". Pe lângă facilitățile antice oferite fanilor, gazonul e moale și plin de găuri. Construirea noii arene, pe locul vechiului "Velodrom", este o himeră.

"Nimeni nu știe nimic despre stadion. Nu cred că sunt lucruri îmbucurătoare nici la celelalte stadioane. Nu știu dacă vom avea vreun stadion până la data pe care cei din Guvern au promis-o pentru EURO 2020.

Sunt convins că, dacă Dinamo va avea un stadion nou, va fi mult mai puternică", a spus Dănciulescu. Rednic a completat: "În provincie putem face stadioane, la Turnu Severin, la Târgu Jiu, și nici echipe nu au, dar acolo se pot face mai repede".

Echipele probabile la DINAMO - POLI IAȘI:

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (12)
valii_sv
valii_sv  •  04 Februarie 2019, 10:40
Postat de mumia pe 04 Februarie 2019, 10:35

Ce prostălău e corbul Dănșiulescu! MIMAO a ajuns de râsul României cu dărâmătura aia de stadion din groapă!

Da , e daramatura si asta o stie toata lumea , mai ales daca il compari cu stadionul fcsb-ului ! Dar stai , fcsb-ul nici macar nu are stadion , ha, ha, ha !

niculaemoromete
niculaemoromete  •  04 Februarie 2019, 10:36

Aceeași abordare, ca la infrastructura de transporturi. Aici e mai ușor să vezi din cauza cui nu se face stadionul, cine nu vrea să se facă stadionul, civili și gradați, îmbârligați de o asociere pe hârtie indestructibilă. La căi ferate și autostrăzi, tot persoane se opun construirii, nu planete sau fenomene incontrolabile. Rușinos ! Cui folosește ? Ăștia nu au copii, nepoți ....

dinamo100
dinamo100  •  04 Februarie 2019, 11:27

Pesici - in afara lotului... Pacat, era un jucator de calitate. Imi vine greu sa cred ca somerii culesi de pe drumuri de Rednic si adusi la Dinamo cu statut de zilieri au o valoare cat de cat rezonabila.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează