FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

VIDEO Rapid își cheamă suporterii pe stadion printr-un videoclip emoționant » Povestea lui „Nea Chivu”, fanul care s-a născut chiar în 1923

Articol de GSP - Publicat joi, 18 iulie 2019 19:41

Rapid se pregătește pentru unul dintre cele mai dificile sezoane de Liga 2 din ultimii ani. Clubul bucureștean a postat pe rețelele de socializare un videoclip emoționant în care îndeamnă publicul să susțină echipa care dorește să promoveze sezonul viitor în prima divizie.

Clubul a realizat un clip de prezentare pentru abonatul cu numărul 1 al echipei, cunoscut ca „ Nea Chivu”, suporter născut în 1923, anul în care se înființa Rapidul.

Pe imaginile cu Nea Chivu din clip se aude și vocea inconfundabilă a unui alt mare simpatizant al clubului din Grant, actorul Mitică Popescu.

„Ne-am născut în Regat. Am traversat războiul. Am trăit în «Micul Paris», apoi în dictaturi... Dar am rămas întotdeauna o mare familie. Împreună am scris pagini glorioase. Împreună am privit Rapidul și întotdeauna am mers mai departe”

 

????️ Începem drumul către Liga 1, urmând exemplul lui. #Impreuna! 0️⃣0️⃣0️⃣1️⃣ #Familia Rapid #LegendaContinua

Posted by FC Rapid 1923 on Wednesday, July 17, 2019

Ca simbolistică a celor 96 de ani împliniți de Rapid pe 25 iunie, primii 96 de abonați vor beneficia de un discount de 5%.

Abonamentele vor fi valabile la toate meciurile organizate pe stadionul din Regie, dar și la cele de pe Arena Națională.

Rapid, pregătită pentru Liga 2

Giuleștenii au câștigat cel mai recent amical împotriva echipei lui Marius Șumudică, Gazișehir Gaziantep, scor 2-1. Ambele goluri ale echipei antrenate de Daniel Pancu au fost înscrise de Cătălin Hlistei.

Pe 22 iulie, de la ora 18:00, Rapid va juca ultimul amical al verii, cu Hapoel Haifa - echipă la care activează și Gabi Tamaș - înaintea căruia își va prezenta lotul pentru următorul sezon.

Rapid va juca în prima etapă a Ligii 2 cu Farul, în Regie, în weekend-ul 3-4 august.

Citește și:

Programul turului în LIGA 2, sezonul 2019 - 2020 » VIDEO Rapid, derby de tradiție în prima etapă

Citește și:

Șoc la CFR Cluj! Ardelenii au primit interdicție la transferuri
Superliga
Șoc la CFR Cluj! Ardelenii au primit interdicție la transferuri
A apărut discursul lui Mourinho cu care i-a cucerit pe jucătorii Generației de Aur: „Două lucruri din inimă vă spun”
Nationala
A apărut discursul lui Mourinho cu care i-a cucerit pe jucătorii Generației de Aur: „Două lucruri din inimă vă spun”
„Ți-am dat hârtie să pleci liber, du-te ACUM!” » Jucătorul de la FCSB l-a scos din minți pe Gigi Becali: „Sunt la cheremul tău?!”
Superliga
„Ți-am dat hârtie să pleci liber, du-te ACUM!” » Jucătorul de la FCSB l-a scos din minți pe Gigi Becali: „Sunt la cheremul tău?!”

Corvinul e în CORZI: dacă va juca în Europa, ar PIERDE dreptul de promovare în Superligă! » Cere dispensă din partea FRF: „Ar fi o aberație, să ne amâne!”

Pintilii l-a amendat pe Ngezana cu 200 de euro și nu i-a venit să creadă cu câți bani a apărut fotbalistul: „Du-te, mă, de aici!”


Comentarii (9)
2177161549205487
Daniel Buriu  •  18 Iulie 2019, 20:20

Cea mai frumoasa si iubita echipa de fotbal!!!!!! Hai,Rapiduletul din Giulesti!!!!!

badeadorian
badeadorian  •  18 Iulie 2019, 21:05

Nu va dati batuti o clipa Invata-ti acest refren Imnul nostru de echipa Glasul rotilor de tren ....

661989600925123
Alex Bubu Pro  •  19 Iulie 2019, 00:27

De asta nu vei înțelege ce înseamnă Rapid. Nu este vorba de o societate comercială care poate fi listata la bursa sau care poate da faliment, este vorba de oameni, de spirit, Rapidist te naști. Ceea ce vezi in acest videoclip nu există la nici un club din țară...și nici nu va exista.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează