FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // PCH îl atacă pe Ion Crăciunescu: „Moș Crăciunescu venea cu daruri pentru copiii cuminți din Ghencea”

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 decembrie 2019 11:24

Peluza Cătălin Hîldan a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care îi contestă integritatea lui Ion Crăciunescu (69 de ani), fost arbitru internațional.

  • PCH a rememorat în ultimele zile evenimente importante petrecute în anii când Nicolae Ceaușescu era conducătorul României

„Moș Crăciun era cenzurat pe vremea aia. Fusese înlocuit cu Moș Gerilă. Pentru steliști exista un alt înlocuitor pentru Crăciun: Moș Crăciunescu, care venea de fiecare dată cu daruri bune pentru copiii cuminți din Ghencea.

Dar mai erau și alți moși la fel de darnici: Porumboiu, Argăseală, Chivulete, Gheorghe Constantin «Vâlcea», Marcel Lică, Gheorghe Constantin «Suceava», Vasile Avram. Obiceiurile lor n-au murit niciodată, mai ales că cei mai mulți dintre ei au ajuns șefii CCA după 89” - fragment din postarea PCH.

30 de anide la Revoluție s-au împlinit în această lună

VEZI ȘI:

Vine ca să plece » Darius Olaru, singurul transfer al iernii bifat de FCSB, ar putea fi trimis înapoi la Gaz Metan

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (14)
raikkonen81
raikkonen81  •  27 Decembrie 2019, 15:47

Pe Ionica Serea nu-l ataca PCH-ul?

1481130088847024
Constantin Vaetus  •  27 Decembrie 2019, 14:19

Ce vârstă au cei care scriu aceste prostii? Să își aducă aminte sau să citească ce fel de arbitraje avea Dinamo înainte de '89!Chiar la finala de Cupă din' 88, cu George Ionescu la tușă, când a semnalizat ofside la o pasă dată înapoi! Sau cu acei arbitri, gen Nicolae Petriceanu,care unde aveau locul de muncă?

joze_maurinio
joze_maurinio  •  27 Decembrie 2019, 14:52

Ciudat! Astia de la PCH, pe care Nistor i-a luat la doi bani, cam cati bani primeau de la alde Borcea, Netoiu, Turcu chiar si Gigicu Becalicu, nu vorbesc de alti multi arbitrasi de corifeu, precum Corpodean, Altmayer, Fratila, Balaj precum si multi alti asistenti de prim rand care nu vedeau Fante de lumini. Sa nu uitam ca toti acesti galeriosi, ca si aia din Peluze Sud-Nord de la Steaua sau Potcoave din Giulesti, si aici ma refer la sefi mai ales, nu au fost decat niste cersetori in genunchi in fata patronilor de carton. Iar mucosii trepadusi, cei 2, sa-l citam pe marele Nistor de la Dinamo, se duceau acasa dupa meci si isi luat scatoalce de la mamicutze si nevestuici, dupa care treceau la colt. Dar ce sa te astepti de la Peluza Catalin Haldan, cand se stie ca Haldan a fost suspectat de blat intr-un meci de pe Giulesti cand antrenor acolo era Il Luce, iar Ionut Chirila antrenor la tineretul Rapidului. Si astia din PCH, niste lingai platiti la comanda de patronii de la Dinamo sau Steaua, ca banul nu are culoare, si echipele se vand pe dolarei frumosi. Parca si Cornel Dinu i-a facut pe astia purtatori ilegali de creier. Asa ca PCH, hai la palatul "credinciosului condamnat" Becali sa va dea si el niste bani de anul nou, ca Negoitza va da maruntis. Sarantocii astia nici macar nu isi platesc biletele la meci.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează