FOTBAL  »  LIGA 2  »  UTA

LIGA 2. UTA protestează după înjumătățirea punctelor: „Ne-ați luat munca!” + Scene incredibile din ședință: Rapid și Petrolul au forțat mâna FRF și au cerut și mai multe favoruri!

FOTO: Facebook @UTA Arad
FOTO: Facebook @UTA Arad

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 mai 2020 20:18

Federația Română de Fotbal a decis azi împreună cu cluburile formatul în care se va relua Liga a 2-a: puncte înjumătățite, primele 6 echipe se bat pentru promovare în play-off. Liderul UTA este cea mai dezavantajată după decizie. 

„E clar că e o decizie care ne dezavantajează. E păcat că se ia munca atâtor luni. Noi nu avem acum ce face, trebuie să ne supunem. Am vorbit și cu băieții, sunt montați, mai ales după ce li s-a întâmplat. Pot să spun că mă așteptam la decizia asta. Singura echipă prejudiciată suntem noi. Poate să spunem că și Turris, care intră cu un meci mai puțin, dar ei nu pierd 5 puncte, cel mult unul și jumătate”, a declarat Laszlo Balint pentru GSP.ro.

Petrolul și Rapid au vrut mai mult

În finalul ședinței care a stabilit formatul finalului de sezond in Liga 2 au avut loc scene interesante. După ce formațiilor li s-au înjumătățit punctele, cei de la Petrolul au plusat și au cerut să se dispute 10 meciuri, tur-retur, nu 5, cum se stabilise.

Clubul Rapid agrease ideea, dar Răzvan Burleanu a intervenit. Președintele FRF a spus că deja a prejudiciat o echipă prin reducerea avansului și că nu e posibilă această variantă. 

După o pauză de 5 minute, Petrolul a revenit asupra declarației și a acceptat varianta inițială.

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 2:

EXCLUSIV E gata! FRF a înjumătățit punctele în Liga 2! Rapid și Petrolul profită: cum se termină sezonul din Liga 2 și câte formații au intrat deja în vacanță

Abia au promovat în Liga 2 și se gândesc să se retragă: „Nu vrem să păcălim suporterii”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (28)
bridges
bridges  •  13 Mai 2020, 21:16

Au dreptate, nu poti sa schimbi sistemul din mers. Macar lasa punctele asa cum sunt, ce e mania asta cu injumatatirea?

3054886671237079
Catalin Tanase  •  14 Mai 2020, 07:48

Hai PETROLU.. Hai Rapid

270897697376050
Bastian Fritz  •  14 Mai 2020, 07:30

nici un rezultat omologat si obtinut pe teren nu poate fi anulat de o federatie nu pot vota alte echipe ca sa ti se ia punctele castigate regulamentar pe teren e viciere de competitie plus alte fapte penale!

Vezi toate comentariile (28)
Comentează