FOTBAL  »  Superliga  »  PLAY-OUT

Craiova - Botoșani a fost AMÂNAT! Reacția LPF: „Analizăm unde vor fi izolați”

Articol de GSP - Publicat joi, 11 iunie 2020 21:34

Medicul echipei FC Botoșani, Dr. Petre Rădăuceanu, a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Justin Ștefan, secretarul general al LPF, a comentat situația. 

Meciul dintre CS Universitatea Craiova și FC Botoșani, de vineri, ora 20:00, a fost oficial amânat. Informația a fost furnizată de Justin Ștefan.

„Ce s-a întâmplat și la Dinamo, se întâmplă și aici. Pregătim adresele către cele două cluburi, Craiova și Botoșani, și spunem că partida va fi amânată pentru o dată ulterioară. Se deschide o anchetă epidemiologică, DSP stabilește cu ce persoane a intrat în legătură medicul. Acele persoane intră în carantină 14 zile, indiferent de regulamentele Federației sau de Ordinul Ministerului. 

Testarea de peste 5 zile va edifica doar dacă acei oameni sunt pozitivi. Testul făcut înainte, spun autoritățile medicale, că e irelevant acum. Acum se analizează dacă vor fi izolați la Craiova, unde se află acum, sau la Botoșani”, a declarat Justin Ștefan la Fotbal European, de la Digi Sport.

VIDEO / Coronavirus la Dinamo! Meciurile echipei au fost suspendate de LPF

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Președintele unui club din Liga 1 nu are milă de Dinamo: „Ce, trebuie să oprim fotbalul acum? Să piardă meciurile cu 3-0”

Medicul de la FC Botoșani, depistat pozitiv cu COVID-19 » Meciul cu Craiova, amânat?

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (8)
flintstone
flintstone  •  11 Iunie 2020, 22:39
Postat de gazistu pe 11 Iunie 2020, 22:19

CORONA VIRUS, NU EXISTA. punct

Din cauza unor ignoranti ca tine el persista sa existe si tot din cauza unor prostovani ca tine, va continua sa existe mult timp si bine. Bai, dar daca tot esti tu asa de convins ca nu exista, atunci mergi la un spital dintr-asta aflat cu tot staful in izlare si limpaie toate barile pe acolo, astfel o sa afli in mod foarte sigur daca exista sau nu si apoi intra aici si spune-ne si noua, ca "murim" de curiozitate sa aflam de la tine adevarul suprem!

dora
dora  •  11 Iunie 2020, 22:49

Amânați restartul cu o săptămână sau anulați sezonul, pentru că la noi nu se poate, ca la alții...unii stau la masa cu magazinerul, altii au probleme cu medicul !

dora
dora  •  11 Iunie 2020, 22:27

S-a incercat si la noi, dar e pare ca la noi nu este Germania, Italia si Spania, acolo unde toata lumea s-a protejat si se poate juca fotbal !

Vezi toate comentariile (8)
Comentează