FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. A ieșit la iveală abia acum! Ce s-a întâmplat între ultrași și câțiva jucători ai lui Mihalcea, după dezastrul cu FCSB

Ultrașii i-au „înghesuit” pe jucători după dezastrul cu FCSB. +39   FOTO
Ultrașii i-au „înghesuit” pe jucători după dezastrul cu FCSB.

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 iunie 2020 12:05 / Actualizat sambata, 27 iunie 2020 12:38

Jucătorii lui Dinamo sunt scindați, unii suporteri îi amenință pe elevii lui Adrian Mihalcea, iar cei din DDB vor să aducă un armistițiu la echipă. 

Dinamo e ruptă în "bisericuțe" și doar câteva minuni în privința rezultatelor din play-out ar putea salva echipa. Atmosfera s-a deteriorat de la zi la zi, iar românii nu se suportă cu străinii. 

Imediat după finalul rușinii cu FCSB (0-3), un grup de ultrași i-au prins pe câțiva dintre elevii lui Mihalcea, români, în timp ce plecau spre case cu taxiul și le-au reproșat pe un ton dur prestațiile și eșecurile în serie. Străinii au preferat să plece cu autocarul la Săftica și să-și petreacă noaptea acolo.

Contre între românii și străinii de la Dinamo

Mihalcea e într-o situație delicată. Sursele GSP afirmă că românii îi acuză pe străini că nu-și dau interesul, că au salarii mari și că oricum vor pleca și-și vor găsi alte angajamente. În schimb, fotbaliștii autohtoni sunt acuzați și de străini, și de oficiali, că dau curs anumitor idei sosite din afara clubului - gen ex-managerul Florin Prunea. 

„La ceea ce arată pe teren, nici unii, nici alții nu-și respectă antrenorul, a intervenit o ruptură între ei. Fiecare pare interesat de el însuși, fuge de responsabilitate”, a povestit un apropiat al echipei.

Armistițiul propus de DDB

Astăzi, reprezentanții DDB ar vrea să meargă la Săftica să discute cu jucătorii, pentru a-i motiva, mai ales că spectrul retrogradării e tot mai evident. În ciuda îndemnurilor violente ale unor suporteri, cei din board-ul fanilor-acționari vor să rezolve calm situația și să aducă un armistițiu în lot. Unii dintre ultrași au cerut să nu se mai pună la megafon cântecele galeriei: "Astfel auzim și noi ce-și spun fotbaliștii, suntem curioși cum comunică ei între ei!"

4 eșecuridin 5 are Dinamo în ultimele 5 partide oficiale, în acest parcurs înregistrând doar o victorie, cu Clinceni, în Cupă: golaveraj 2-8

FOTO. Dinamo - FCSB 0-3, prin vizorul fotoreporterilor GSP: 

+35 FOTO

VIDEO. Un om de la Dinamo ripostează după umilința din derby și vine cu o propunere: „Noi am eliminat FCSB, să jucăm noi în retur!”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Investitorii turci vin tare din urmă: „Vor să bage bani, sunt foarte potenți financiar” » Cine ar fi în spatele afacerii

Adrian Mihalcea ar putea pleca de la Dinamo după următorul meci » Ore decisive în „Ștefan cel Mare”

EXCLUSIV Dezvăluiri incredibile despre debandada de la Dinamo: „Diversionistul Popescu face parte dintr-un grup care decide tot” » Bere adusă pe blat, glume deplasate, furturi

Citește și:

Răsturnare de situație cu transferul lui Louis Munteanu la FCSB! Gigi Becali a dat vestea: „Probabil azi”
Superliga
Răsturnare de situație cu transferul lui Louis Munteanu la FCSB! Gigi Becali a dat vestea: „Probabil azi”
Au anunțat acum: Corvinul a ales între Europa League și dreptul de promovare » Florin Maxim a explicat care a fost motivul
Liga 2
Au anunțat acum: Corvinul a ales între Europa League și dreptul de promovare » Florin Maxim a explicat care a fost motivul
Universitatea Craiova a anunțat primul transfer al verii: „Contract valabil pe doi ani” » Lovitura dată de Rotaru
Superliga
Universitatea Craiova a anunțat primul transfer al verii: „Contract valabil pe doi ani” » Lovitura dată de Rotaru

A ales Louis Munteanu? Disputat de FCSB și Rapid, atacantul a fost filmat cântând despre rivală: „Are valoare d'aia mare / Și știu că nu vă convine”

Mihai Pintilii, despre cel mai greu adversar din carieră: „Era un «bighidiu» d-ala mic. Dădeam cu ură în el, dar nu cădea. Dă-te-n... Doamne, iartă-mă”


Comentarii (27)
johnwick_chapter3
johnwick_chapter3  •  27 Iunie 2020, 13:32

Rinamu e pa, la anul retrogradează și din B

sorinache
sorinache  •  27 Iunie 2020, 13:58

Ce sa vorbească DDB cu ei? Faceți un update la softul ăla vechi a lui Borcea, reactivați arbitrii, vedeți ce contracte mai are Giovanni la jucatorii adversarelor din "pleiof" . Adică lucruri din ADN- ul clubului. Că altfel, beul scrie pe voi.

persanu
persanu  •  27 Iunie 2020, 13:52

O sa mai aveti o singura grija daca retrogadati. Fcsb nu e Steaua. Pare un blestem, la fel facea si Rapidul. In loc sa ii doara de ei ,le area de Steaua. In loc sa vada cum se conduce echipa, pe voi va interesa fcsb/steaua. Intelligent, nu altceva.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează