FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

O nouă gafă marca Gigi Becali? FCSB, acuzată că a îndepărtat un fotbalist de mare viitor: „Unii de acolo au considerat că trebuie dat!”

Gigi Becali, finanțator FCSB +6   FOTO
Gigi Becali, finanțator FCSB

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 iulie 2020 21:02 / Actualizat duminica, 05 iulie 2020 21:32

Marius Vanghele Ciobanu (18 ani) a debutat astăzi în Liga 1, în meciul Academica Clinceni - Dinamo (1-3), iar Helmut Duckadam (61) spune că FCSB a renunțat prea ușor la tânărul jucător.

Ciobanu, devenit celebru în 2012, atunci când a afișat în tribune mesajul „Vreau și eu ceva: Steaua campioană!” la un meci din Ghencea între Steaua și Vaslui, a crescut la academia FCSB, de unde a fost îndepărtat de oficialii echipei. 

O greșeală mare în opinia lui Helmut Duckadam, fostul președinte de imagine al roș-albaștrilor, care a salutat debutul lui Ciobanu în Liga 1 și spune că actualul fotbalist al lui Clinceni este un adevărat susținător al echipei lui Gigi Becali.

Duckadam: „Și la ora actuală plânge pentru FCSB!”

„Pe copilul ăsta îl cunosc de când avea 7 ani, de când am venit eu la Steaua. Nu cunosc stelist mai mare decât el. El și la ora actuală plânge pentru FCSB. Acest copil suferă. El a fost coleg cu toți cei care acum sunt rezerve la FCSB. Nu am văzut încă un jucător să se antreneze atât cât se antrenează copilul ăsta

Nu știu dacă are talentul lui Fabbrini sau mai știu eu cine, dar prin munca lui eu știu că va ajunge un jucător bun în Liga 1”, a declarat Helmut Duckadam în cadrul emisiunii „Fotbal Club”, pe Digi Sport.

Unii de acolo (n.red. FCSB) au considerat să îl dea, nu vreau să intru în mai multe amănunte, pentru că nu sunt plăcute. A fost îndepărtat - Helmut Duckadam

+2 FOTO

Citește mai multe știri despre Liga 1:

Ilie Poenaru: „Băieții mi-au zis la pauză «Mister, îi batem rău de tot»”

Adrian Mihalcea surprinde: „Nu mă uit pe clasament, nu știu pe ce loc suntem! Suntem niște proști” + de ce l-a umilit pe puștiul Borcea

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (3)
1731885997060900
Niculae Petre  •  06 Iulie 2020, 08:45

Ma intreb unde a fost dl.Dukadam pana acum de nu a vazut atatea nereguli facute de conducerea FCSB,sau atata timp cat a luat bani dela Becali acesta era bun iar acum numai este.De aici se vede caracterul unor oameni care pentru cativa bani isi pierd demnitatea.

gicab
gicab  •  06 Iulie 2020, 06:33

Pai ce talent are ma fabbrini? S facă o jumate de dribling?... dacă in cel mai fericit caz ii reușește primul... pe al doilea nu se pune măcar problema sa l înceapă?

joze_maurinio
joze_maurinio  •  05 Iulie 2020, 22:12

Bine, acum sa nu credem ca daca e antrenor de atata timp, Becalicu se pricepe la fotbal. DAR, e cam la acelasi nivel cu Petrescul Dan, ceea ce spune multe despre fotbalul romanesc. Ambii conduc Astra cu 2-0, condusa magistral de alt bip bip bip, fost securist dovedit pe vremea Partidului, si ambii nu castiga. Ba mai mult, Petrescul il bate pe Becalicu cu autogolul unui nepriceput in fotbal, care nu stie ca la degajari nu stai pe spate ca in scaun si dai cu latul, lucrul care se invata in primul an de fotbal, cand iesi din maternitate la un an.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează