FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Fericit peste măsură, Gigi Becali a sunat un jucător: „Cu tine spulberăm tot!”

Gigi Becali e încântat de forma lui Florinel Coman
Gigi Becali e încântat de forma lui Florinel Coman

Articol de - Publicat joi, 09 iulie 2020 18:06 / Actualizat joi, 09 iulie 2020 20:14

Gigi Becali a purtat azi tratative pentru vânzarea lui Dennis Man la Norwich, însă n-a uitat să-l laude pe Florinel Coman, un alt jucător pe care speră să obțină o sumă exorbitantă. 

Finanțatorul de la FCSB a fost încântat peste măsură de prestația lui Florinel Coman din derby-ul cu Dinamo de miercuri seara, câștigat de roș-albaștri cu 1-0. Becali a mărturisit în fața jurnaliștilor că îl va contacta telefonic pe Coman pentru a-l felicita pentru forma arătată în meciul contra marii rivale. 

Dacă Florinel Coman joacă așa cum a făcut-o aseară, spulberăm tot! M-a încântat. Îl sun acum și o să-i zic. L-am criticat și i-am dat palme, dar acum o să-l mângâi”, a declarat Gigi Becali, în timpul unui interviu acordat astăzi.

  • Florinel Coman poate juca oriunde în spatele vârfului.
  • Este cotat la 5,4 milioane de euro.
  • În acest sezon are 14 goluri și 10 pase de gol, în 38 de meciuri.

Gigi Becali: „Mai cred în Adrian Petre”

Mai cred în Adrian Petre. Cred în calitățile lui, în mișcările și în viteza lui. Are și un pic de forță. Dar nu pot să nu-mi dau seama de ce nu are mai multe realizări. Posibil să aibă nevoie de mai multă încredere, dar și să fie mai mult antrenat - Gigi Becali, despre Adrian Petre

VIDEO. Gigi Becali: „Dacă eram în locul englezilor, pe el îl luam”

Citește și alte știri despre FCSB: 

FCSB. Gigi Becali și-a ales noul favorit: „E Sergio Ramos, îi prelungesc contractul!”

Gigi Becali și-a întrerupt interviul și a luat la rost un jurnalist: „Cine miroase a băutură, tu?” » Răspunsul primit

Citește și:

Claudiu Niculescu și-a găsit echipă » Poate semna contractul până la sfârșitul săptămânii
Liga 2
Claudiu Niculescu și-a găsit echipă » Poate semna contractul până la sfârșitul săptămânii
Retrogradat în Liga 2, Vadim Rață a semnat în Superligă și atacă Europa!
Superliga
Retrogradat în Liga 2, Vadim Rață a semnat în Superligă și atacă Europa!
Lennon nu l-a vrut » A doua plecare a zilei de la Rapid
Superliga
Lennon nu l-a vrut » A doua plecare a zilei de la Rapid

A ales Louis Munteanu? Disputat de FCSB și Rapid, atacantul a fost filmat cântând despre rivală: „Are valoare d'aia mare / Și știu că nu vă convine”

Mihai Pintilii, despre cel mai greu adversar din carieră: „Era un «bighidiu» d-ala mic. Dădeam cu ură în el, dar nu cădea. Dă-te-n... Doamne, iartă-mă”


Comentarii (35)
romeverest
romeverest  •  09 Iulie 2020, 19:15

Asta de 5 ani tot spulbera, dar tot de atatia ani nu mai vede titlul de campioni si de vreo 2 ani nici nu stie pe unde mai sunt cupele europene !! Noroc cu amaratii astia de la Dinamo, pentru ca de cand s-a reluat campionatul nu a invins pe nimeni !!

catalynn
catalynn  •  09 Iulie 2020, 20:19
Postat de johncarl pe 09 Iulie 2020, 20:01

ce zici daca nu promoveaza nimeni din liga a 4-a pe bucuresti? auzi la ei,chiar daca se opun. pai daca lumanare spune ca nu promoveaza nimeni iar zisu si badlau spun da,clona csa se desfiinteaza. dar repet,daca mapn vrea clona csa promova de mult in liga 1. dar nu vor,dupa ce este gata stadionul se desfiinteaza clona csa. tu ai recunoscut ca te tarasti in strainatate. de ce naiba tot vorbesti de romania?

Bai Vansoitan, regulile FRF sunt pt toate cele 42 asociații județene afiliate, așa ca fiecare e obligată sa trimită o echipa la baraj. Acum pe cine ai vrea sa trimită AMFB, pe FC R 2 care sunt la 7 puncte in urma!? :-))) De altfel AMFB au spus de 2 săptămâni ca dacă pana pe 15 Guvernul și FRF nu modifica actualul protocol nu se va mai juca play off și vor trebui sa facă precum toți ceilalți, echipa de pe locul 1 merge la baraj. Ai cumva impresia ca pandemia se “relaxează” in nici o saptmana când avem număr record de căzuți zilnic !? Mare minune dacă nu se reintra in stare de urgentă deși e clar ca Iohannis nu dorește așa ceva, ar fi practic lovitura de gratie aplicată economiei, și așa aflată cu un picior in groapa. ... PS: unde “am recunoscut” ca locuiesc in străinătate!? Tu ai impresia ca dacă spui o prostie de multe ori devine adevăr!? :-)))))) La fel și cu faptul ca nickul Woody ar fi fost al meu. Io însă am dovada ca ai pariat și nu ti-ai respectat cuvântul. Aia da umilința! :-))))

scorillo07
scorillo07  •  09 Iulie 2020, 19:14

Nu există ideea de jurnalism la gsp. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează