FOTBAL  »  Superliga  »  REGULA U21

Propunere pentru FRF după regula U21 impusă în Liga 1: „Burleanu a greșit, dar măcar să facă asta!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 noiembrie 2020 10:01 / Actualizat duminica, 01 noiembrie 2020 10:50

Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre situația din Liga 1 și vine cu o propunere pentru Federația Română de Fotbal, după ce a impus prezența a doi jucători sub 21 de ani la startul meciului.

Fostul internațional spune că Răzvan Burleanu, președintele FRF, a greșit când a impus doi jucători sub 21 de ani și îi sugerează șefului fotbalului românesc să ofere bani echipelor din Liga 1 care folosesc tineri.

„Burleanu probabil că nu se aștepta ca antrenorii să schimbe aşa repede jucătorii tineri, în minutul 2 sau 5. Trebuie să recunoască că s-a greşit, dacă e aşa! Greşeli facem toţi, nu-i problemă. 

Dar dacă tot mă obligi să folosesc tineri, atunci măcar dă-mi bani. Adică să câştig ceva de pe seama acestui lucru. Altfel, nu poţi să mă obligi!”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău la Look Sport.

VIDEO Răzvan Burleanu, atac la antrenorii din Liga 1: „Dacă ești bun, trebuie să faci asta!”

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Un președinte din Liga 1 cere revenirea fanilor pe stadioane: „De ce să nu facem ca Ungaria sau Rusia?! Până nu ne infectăm toți nu trece pandemia”

Decembrie decide campioana în Liga 1: avantaj FCSB și Craiova! Viciază Europa titlul?+ CFR Cluj, program infernal

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (16)
valeri.lewis
valeri.lewis  •  01 Noiembrie 2020, 13:38

Dintre toate campaniile gsp, singura pe care o aprob e campania anti-burleanu. Asta e o lichea de om, o latura incompetenta, care-si atribuie meritele pentru ideea lui vochin cu regula u21. La capitolul realizari,nu are efectiv ce sa-si treaca acest impostor.

bavaria
bavaria  •  01 Noiembrie 2020, 15:54
Postat de iulian1952 pe 01 Noiembrie 2020, 13:19

bavaria , ... cum le știi tu pe toate tată . ce mănânci de ești așa deștept ? cumva galben pe pâine !?

tocmai a iesit la iveala cocalarul din tine. de ce ma jignesti mai neispravitule,am vorbit eu cumva cu tine sau despre tine ma creatura de doi lei?

dvd1
dvd1  •  01 Noiembrie 2020, 15:35

regula U21 trebuie desfiintata imediat. e o prostie foarte mare. Ati voi in alt campionat asa ceva? De ce nu exista aceasta regula in Anglia, Italia, Germania, Spania, Franta, etc? Deca era asa buna o puneau toti. De ce Ansu Fati nu are nevoie de o asa regula? De ce Alphonso Davis nu are nevoie de asa regula? De ce Pedri nu are nevoie de o asa regula? Aud? Desfiintarea acestei reguli imediat. La fel cu play-out/play-off. O alta prostie

Vezi toate comentariile (16)
Comentează