FOTBAL  »  Superliga  »  ASCENSIUNE

Ce fotbalist a pierdut Hagi! » Transfermarkt a decretat: el e jucătorul momentului în Liga 1! Cotă mărită cu 250% pentru omul izgonit de la Viitorul

Gică Hagi, patron și fost antrenor Viitorul
Gică Hagi, patron și fost antrenor Viitorul

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 decembrie 2020 18:03 / Actualizat duminica, 20 decembrie 2020 18:25

Atacantul de bandă francez Hamidou Keyta, în vârstă de 26 de ani, a devenit al doilea cel mai bun marcator al Ligii 1, cu 9 reușite, după golul din meciul FC Botoșani - FC Voluntari 1-1.

FC Botoșani dă al doilea golgheter al Ligii 1. Francezul Hamidou Keyta are parte de cel mai bun sezon al carierei și a ajuns la 9 goluri în Liga 1 cu reușita de astăzi, în doar 14 meciuri jucate. L-a egalat astfel pe Florin Tănase în clasamentul golgheterilor și rămâne doar în spatele lui Dennis Man, care se poate lăuda cu 12 goluri.

Hamidou Keyta, cotă mărită cu 250% pe transfermarkt

Forma excelentă a lui Keyta nu a trecut neobservată de Transfermarkt, cea mai relevantă publicație online în materie de cote de piață pentru fotbaliști. La ultima actualizare a valorii jucătorilor din Liga 1, Keyta a avut parte de cea mai importată creștere, de 250%! Cota sa a ajuns să fie de 700.000 euro, după ce la începutul sezonului francezul valora doar 200.000.

Viitorul a renunțat rapid la el

Hamidou Keyta a ajuns în România în vara lui 2018, atunci când a fost adus de impresarul Anamaria Prodan la Dunărea Călărași. 

A fost luat de Viitorul după un singur sezon petrecut la Călărași, dar dobrogenii au renunțat la serviciile sale după doar 2 luni, Gică Hagi fiind nemulțumit de randamentul lui Keyta la antrenamente. Astfel a ajuns la FC Botoșani, pentru care a marcat 3 goluri și a oferit 4 pase de gol în primul sezon, în 25 de meciuri.

Înainte să ajungă în România, Keyta a jucat doar în Franța, țara sa natală. A început cariera la Auxerre, apoi a evoluat pe rând pentru Le Havre B, Trelissac, Saint-Etienne B și FC Chambly.

În acest sezon, pe lângă cele 9 goluri, a reușit și să ofere două pase de gol.

Ce fotbalist a pierdut Hagi! » Transfermarkt a decretat: el e jucătorul momentului în Liga 1! Cotă mărită cu 250% pentru omul izgonit de la Viitorul
Hamidou Keyta // foto: Instagram @ keyta_hamidou

Mai multe știri din Liga 1:

Daniel Pancu, după prima victorie din ultimele 10 runde: „Nu știu care antrenor mare al lumii mai reușea așa ceva!”

FCSB. Toni Petrea, despre meciul cu Sepsi și strategia pentru pregătirea de iarnă

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (13)
 •  20 Decembrie 2020, 21:00

Site exxce1ent de întâ1nire penntru aadu1ți care dorescc să găsească un partener care să facă *** - www︎.︎tweom︆.︆com

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

557359368547447
Florin Alexandru  •  20 Decembrie 2020, 20:53

Cand acest Hagi deschide gura trebuie s-o iei la fuga!! Asa ca.....

briceag
briceag  •  20 Decembrie 2020, 19:49

Multi *** din Romania se pricep la toate, dar ei sunt *** functionali si n-au facut 1 data in viata lor sport profesionist.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează