FOTBAL  »  LIGA 3  »  FCSB

FOTO Gafă amuzantă la CSA Steaua! Un junior a venit la antrenament în echipamentul FCSB + reacția lui MM Stoica

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 decembrie 2020 21:34 / Actualizat joi, 24 decembrie 2020 11:21

CSA Steaua trage tare pentru a promova în Liga 2, în timp ce juniorii clubului muncesc pentru a ajunge la prima echipă, însă unul dintre ei pare a fi „trădat” clubul militarilor.

Într-un video postat pe contul oficial de YouTube al celor de la CSA Steaua, în care Ștefan Iovan vorbește despre planurile de la centrul de de copii și juniori, se poate observa că unul dintre steliști are echipament cu marea rivală. Mai precis, o pereche de pantaloni cu emblema celor de la FCSB.

FOTO Gafă amuzantă la CSA Steaua! Un junior a venit la antrenament în echipamentul FCSB + reacția lui MM Stoica

Întâmplarea a fost remarcată pe contul de Facebook al lui Sergi Lopez, unul dintre cei mai vocali fani ai celor de la FCSB, iar Mihai Stoica, managerul roș-albaștrilor, a apreciat postarea. În plus, suporterii echipei lui Gigi Becali au profitat de moment pentru a-i ironiza pe rivali în comentarii.

VIDEO Dennis Man despre absența lui Gigi Becali de la TV și cum a învățat să treacă peste critici „Cred că vede și dânsul asta!”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

UPDATE EXCLUSIV Am aflat echipa din Rusia care l-a ofertat pe Dennis Man! Reacția lui Gigi Becali când a văzut suma de transfer

GALA GSP 2020. Interviu cu Dennis Man: „Copiii să nu neglijeze școala, cum am făcut eu” + De ce FCSB are șanse mai mari acum la titlu și noua relație cu Becali

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (21)
22cea
22cea  •  24 Decembrie 2020, 23:36
Postat de Eugen Qy pe 24 Decembrie 2020, 14:57

Una e sa scrii la revista Pro PATRIA si cu totul alta e sa scrii la fituica gigista proOaia Capie (fc fcsb)...Dar cum se vede treaba ca sunteti destui (daca nu cumva copiile vor fi de fapt ORIGINALELE voastre) care frustratii indelung fiind, va manifestati astfel atasamentukl (platit corespunzator de gb), scriind laudativ la adresa facaturii (aceeasi fc fcsb) si manjind, sau incercand s-o faceti, emblematica echipa a celui mai galonat CLUB, din intreg fotbalul romanesc !!!

Nu vrei sa stii ce faceam cu revista Pro Patria cand eram in armata :)))

2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  24 Decembrie 2020, 19:21

E din ajutoarele trimise la inceputul pandemiei celor de la armata!!!

mir21
mir21  •  24 Decembrie 2020, 18:33

Ceva gresit in articol, aia cu "marea rivala". Fcsb nu are cum sa fie rivala csa, marea rivala a celor de acolo probabil este fc afumati sau fc cojasca

Vezi toate comentariile (21)
Comentează