FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - DINAMO

Gigi Mulțescu iese la atac după erorile de arbitraj: „Îmi vine să urlu! Miroase a Paszkany și Mureșan!”

CFR Cluj a învins-o pe Dinamo, scor 1-0. Gigi Mulțescu s-a dezlănțuit la final la adresa brigăzii de arbitraj condusă de Marcel Bîrsan.
CFR Cluj a învins-o pe Dinamo, scor 1-0. Gigi Mulțescu s-a dezlănțuit la final la adresa brigăzii de arbitraj condusă de Marcel Bîrsan.

Articol de GSP - Publicat luni, 05 aprilie 2021 22:50 / Actualizat marti, 06 aprilie 2021 00:09

CFR Cluj a învins-o pe Dinamo, scor 1-0. Gigi Mulțescu s-a dezlănțuit la final la adresa brigăzii condusă de Marcel Bîrsan, dar și a clujenilor.

  • CFR a jucat cu doi oameni în plus din minutul 37, însă a marcat de-abia spre final ('80), prin Omrani.

Toate detaliile despre CFR Cluj - Dinamo 1-0, AICI!

„Mă încearcă un sentiment de indignare. Poate trebuie să mă duc să urlu să mă liniștesc. Miroase a iz de Paszkany și Mureșan (n.r. - foștii conducători ai CFR-ului). E inimaginabil ce s-a întâmplat! Ce poate să facă un om îmbrăcat în negru... În rest, jucătorii mei au fost extraordinari. Cuvintele sunt prea sărace pentru ce au făcut ei azi.

Arbitrii ăștia nu sunt oameni. Injuste eliminările, sigur! La Anton n-a fost galben. Sigur, n-am văzut toate fazele, să vorbească mai mult cei care se pricep. Nu ne predăm, în ciuda absențelor pentru meciul următor. Nu mor câinii când vor alții!”, a declarat Mulțescu la Telekom Sport.

Momente incredibile la Cluj » Două ROȘII pentru Dinamo + două penalty-uri neacordate pentru CFR! Verdictul lui Crăciunescu: „Nu e posibil așa ceva!”
CFR CLUJ - DINAMO
Momente incredibile la Cluj » Două ROȘII pentru Dinamo + două penalty-uri neacordate pentru CFR! Verdictul lui Crăciunescu: „Nu e posibil așa ceva!”

Când a fost transferat Kongshavn, s-a creat un cor al criticilor, toți s-au întrebat ce caută acest portar la Dinamo. Dar când ai numai copii pe acest post e nevoie și de experiență. S-a văzut ce portar de clasă e în seara asta
Gigi Mulțescu, antrenor Dinamo

Ionuț Negoiță rupe tăcerea: „În Don Pablo nu mai am încredere!” + cum l-a ratat Dinamo pe Ciprian Deac

Citește mai multe știri despre partida CFR Cluj - Dinamo:

CFR Cluj - Dinamo, comentat live de Justin Gafiuc, Cristian Geambașu și Remus Răureanu

5 decizii tari luate de Gigi Mulțescu pentru meciul cu CFR » Cum vrea să-l surprindă pe Iordănescu

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (160)
2964764060229270
Benedic Gabriel Duck  •  06 Aprilie 2021, 09:05
Postat de catalin_cj pe 06 Aprilie 2021, 08:52

Sigur domn *** sigur miroase a Paszkany. Probabil din min 24 cand Bejan intra cu talpa in burta lui Costache si nu se da nimic. Sau cand spaniolul faulteaza in careu si se da fault in atac. Sau la hentul lui ***. Sau cand Anton faulteaza din spate. E drept ca noi nu am jucat nimic si de aceea parca voi ati fi jucat ceva. Dar dinamo a intrat la rupere, joc rudimentar cu faulturi cat pentru 3 meciuri. Ati jucat la intimidare si acum va plangeti ca ati fost sanctionati? Va meritati soarta.

Exact,FIX cum ați jucat și voi,ci.fi.ri, cu FCSB=STEAUA în tur,când ( mai ții minte???) v-a dat isvan din cloooj 8 OPT!!!! galbene și nici in roșu din cele trei meritate.Ba a mai trecut și peste ceasul spart la Camora și a mai dat și un penalty aiurea pentru voi!!! Așa,că lasă-ne cu deontologia,că adevărată valoare s-a văzut la acel 0-3!!!!

2964764060229270
Benedic Gabriel Duck  •  06 Aprilie 2021, 08:58
Postat de Ioan Rata pe 06 Aprilie 2021, 08:33

Fi calm si arata ca ai scoala chiar daca nu se vede,invata colinzi si cauta-l pe jijel poate-ti da ceva.Asta cu scoala ai scapat si tu un porumbel ,dar esti departe tinere de ce trebuie sa arate un om cu scoala!!!!!!!

Din nou confunzi marfa cu ambalajul,nu sunt din București, colinzi știu destule,mai cu seamă creștine, nici tânăr nu sunt,dar nici prost si nici suficient de creștin să "intorc celălat obraz".Asa că puneți singurul neuron la treabă și,heeei,nu mai citi ce postez eu că oricum nu înțelegi nimic din nimic,și nici nu vei înțelege vre-o dată, că n-ai orizontul cultural suficient.....Si,gata,dacă nici acum nu pricepi,eu nu o să mă mai cobor să-ți răspund că n-am cui!!!!

catalin.palcu
catalin.palcu  •  06 Aprilie 2021, 00:01
Postat de polistul68 pe 05 Aprilie 2021, 23:46

Cand va fi iubita dinamo la Timisoara ? Cand se va desfiinta...v-ati batut joc de fotbal, de fotbalisti, de orase itnregi, de spiritul sportului..sper sa platiti...jucatorii de acum nu au nici o vina, clar...dar acest club care a facut ce a facut in fotbalul romanesc, a continuat muuult timp sa procedeze la fel...si singura lor justificare era ca..si Steaua face la fel..acuma sunteti si voi arbitrati ca o echipa obisnuita, si sariti in sus....acum vedeti si voi ce bine e...

nu mai putem noi dormi noaptea ca nu suntem iubiti la Timisoara! traiti din legende de acum 40 de ani ca v-am retrogradat noi, o scuza f convenabila. la Timisoara oricum e o traditie sa invinovatiti Bucurestiul pt toate nerealizarile locale. dar sa revin la fotbal, de-aia nu mai are Timisoara echipa in Liga 1 de 5 ani sau 10, nici nu stiu cat a trecut, ca v-am furat noi in anii 80! daca s-a intamplat, imi pare f rau, dar nu putem trai din amintiri! grow up !

Vezi toate comentariile (160)
Comentează