FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Petrecăreții lui Dinamo, distruși de 2 foști „câini”: „Mi-e rușine de ce văd! Cum să fii respectat?” / „Dacă are unul coronavirus? Nu purtau mască”

Show-ul pe manele de la petrecerea organizată cu ocazia zilei de naștere a lui Ricardo Grigore (22 de ani), la care au participat mai mulți dinamoviști, a fost criticat de doi foști jucători ai „câinilor”, din perioade diferite ale clubului. +9   FOTO
Show-ul pe manele de la petrecerea organizată cu ocazia zilei de naștere a lui Ricardo Grigore (22 de ani), la care au participat mai mulți dinamoviști, a fost criticat de doi foști jucători ai „câinilor”, din perioade diferite ale clubului.

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 aprilie 2021 21:30 / Actualizat vineri, 09 aprilie 2021 22:03

Show-ul pe manele de la petrecerea organizată cu ocazia zilei de naștere a lui Ricardo Grigore (22 de ani), la care au participat mai mulți dinamoviști, a fost criticat de doi foști jucători ai „câinilor”, din perioade diferite ale clubului.

Ioan Ovidiu Sabău, fost fotbalist în marea formație a roș-albilor a lui Mircea Lucescu, a fost extrem de dezamăgit, după vizionarea imaginilor: „La ce a ajuns Dinamo... E posibil așa ceva, de acest nivel? Dinamo a avut fotbaliști uriași. Doar că îmbraci tricoul lui Dinamo e extraordinar. Unul dintre cele mai reprezentative cluburi. Mi-e rușine să văd! Cum vrei să fii respectat, în situația în care este clubul în momentul ăsta? Tu transmiți că nu-ți pasă... Și vedem ce-o mai fi după”, a declarat Neluțu Sabău, la Look Sport+.

Lucian Goian, despre petrecerea lui Ricardo Grigore: „Toți erau fără mască!”

Lucian Goian, care a cucerit și el trofee cu roș-albii, având și el momente de exuberanță alături de colegi la diverse petreceri în grup, a atras atenția și asupra faptul că nu s-a încheiat pandemia. Ori imaginile arată un mare party, cu de toate, mai puțin reguli impuse de autorități. 

„Părerea mea e că astfel de petreceri s-au făcut mereu. Nu era momentul! Iar dacă faci ceva, măcar să te ferești! Vin oameni din anturajul jucătorilor care scapă aceste imagini. Dacă vrei să te distrezi, măcar să fii mai cumpătat. Da, jucătorii au greșit, apoi toți erau fără mască acolo. Dacă are unul coronavirus, ce faci? O altă chestie: dacă Dinamo era pe locul 1 sau 2, nu zicea nimeni nimic, scria doar «Dinamo petrece»”, a declarat Lucian Goian.

VIDEO Dan Matei Agathon aduce vești bune pentru dinamoviști: „Sunt câțiva oameni care ar vrea să investească la Dinamo”

Citește și alte știri despre Dinamo:

EXCLUSIV Se întoarce Rednic! Dinamo pregătește marea lovitură » Ce se întâmplă cu Mulțescu

FOTO Suporterii lui Dinamo scriu istorie » Moment excepțional pregătit la meciul cu Clinceni: „Nu s-a mai văzut niciodată pe vreun stadion!”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (18)
alex.aelev
alex.aelev  •  10 Aprilie 2021, 00:38

D-nu' Agathon, impreuna cu DDB-ul va recomand sa ascultati melodia "(De ce nu-i gata) Dracula Park" din Divertis Show-ul anului 2001 sau 2002, ...ca sa va dati seama despre ce "investitori" vorbeste d-l DMA.

cata255
cata255  •  10 Aprilie 2021, 06:53
Postat de goggu.mecanicul pe 10 Aprilie 2021, 00:28

tu vezi sa nu zbori si sa te lovesti de un semafor si sa mai ramai un an in B :)))) ca asa e la voi in Ghiulesti :))))))))))))))

Astia se bat intre ei, rareori cand vreunul se ridica de la sol. Cand se ridica vin cateva infrangeri, cam la fel ca balonul vostru, pana s-a ridicat era 3-0 pentru Clinceni

en123
en123  •  09 Aprilie 2021, 23:26

ce e chestia asta cu masca? Astia sunt oameni vaccinati! Pai daca si dupa vaccin avem papalai care vor masca atunci ajungem mai rau decat chinezii care ii tot vezi cu masti prin aeropoarte de vreo 15-20 de ani de la alte infectii pe care le-au mai generat si in trecut. Cred ca sunt si papagali care zic ca fotbalistii sunt exemple pt tineri si trebuie sa poarte masca daca au sau n-au nevoie - asta e o prostie - astia sunt fotbalisti, trebuie sa dea o imagine de forta, de sanatate, nu de intoxicati. Bine - pana la manele care de fapt sugereaza afinitatile noastre ne-europene si inclinatii catre turci si arabi in preferinte muzicale....

Vezi toate comentariile (18)
Comentează