FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Acuzații serioase după eliminarea Rapidului din Cupa României: „A venit momentul să spun adevărul! Știți ce am discutat cu Mihai Iosif cu o noapte înainte?”

Fanii rapidiști încă nu au trecut peste eliminarea echipei favorite din Cupa României, 0-1 în fața celor de la Poli Timișoara.
Fanii rapidiști încă nu au trecut peste eliminarea echipei favorite din Cupa României, 0-1 în fața celor de la Poli Timișoara.

Articol de GSP - Publicat marti, 02 noiembrie 2021 18:25 / Actualizat marti, 02 noiembrie 2021 18:48

Fanii rapidiști încă nu au trecut peste eliminarea echipei favorite din Cupa României, 0-2 în fața celor de la Poli Timișoara. 

Rapid a abordat partida de la Timișoara, din „optimile” Cupei, cu o echipă experimentală. Gheorghe Răducanu, liderul fanilor giuleșteni, spune că Mihai Iosif și Alexandru Ioniță II s-au contrazis în explicații în momentul în care au fost întrebați despre absența mijlocașului. 

Fanii rapidiști acuză după eliminarea din Cupa României

„Suspiciunile vin de la modul în care a fost abordat acest meci de Cupă. A venit meciul de la Timișoara și aici a fost ceva în neregulă. Noi nu emitem pretenții la campionat, vrem doar să ne menținem. Nu vreți investiții, nu aveți posibilități să vă bateți la titlu, înțelegem. Din moment ce avem posibilitatea să mergem mai departe în Cupa României. pentru noi reprezintă un interes major.

Am discutat cu Mihai Iosif. Îmi pare rău că trebuie să spun chestia asta. A sosit momentul să spun adevărul. Am vorbit cu Iosif cu o noapte înainte de meciul cu Timișoara și mi-a zis că nu joacă Alexandru Ioniță, că a făcut nu știu ce întindere. Ieri, Ioniță a zis că nu a jucat că l-a durut măseaua... 

Morais l-a anunțat că e obosit, nu știu ce titulari mai erau obosiți. Pentru ce îi odihnești? Din ce cauză? Ei sunt plătiți să joace fotbal”, a spus Gheorghe Răducanu, la „Digi Sport Special”.

VIDEO Mihai Iosif, mulțumit la finalul meciului cu FCU Craiova: „Mi-a lipsit doar golul”

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Deian Sorescu, reprimit la echipă! » Anunțul lui Iuliu Mureșan: „De mâine face antrenamente normale!”

Eduard Novak, întrebat în conferință: „De ce FCSB și Rapid au interzis pe Arcul de Triumf?”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (12)
176901212832165
Dan Petnaise  •  02 Noiembrie 2021, 22:31

Sportiv.

176901212832165
Dan Petnaise  •  02 Noiembrie 2021, 22:31

Oricum Timișoara retrogradează .

ucluj2011
ucluj2011  •  02 Noiembrie 2021, 22:30
Postat de visiniujohn pe 02 Noiembrie 2021, 21:22

savaniu iti spune ceva? Grigorescu iti zice ceva? Unu s-a murdarit la bacau scandalos celalalt anuland la craiova gol valabil. Dar dzeu nu da cu parul..au ajuns la puscarie ambii

Foarte adevărat!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează