FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

A fost cu naționala la Tokyo, apoi a trăit clipe grele în Liga 1: „Ne împrumutam între noi în vestiar. Eu mi-am vândut mașina”

FOTO: Imago-Images
FOTO: Imago-Images

Articol de GSP - Publicat marti, 11 ianuarie 2022 23:05 / Actualizat marti, 11 ianuarie 2022 23:42

Ronaldo Deaconu (24 de ani) scapă de situația complicată de la Mediaș. Mijlocașul va deveni liber de contract la finalul lunii ianuarie și a mărturisit cum a făcut față celor 5 luni în care nu a încasat salariul.

Ronaldo Deaconu susține că are mai multe oferte din străinătate și că este tentat să meargă în Bundesliga, la ultima clasată Greuther Furth, echipă ca și retrogradată în al doilea eșalon. 

Gigi Becali vede un singur fotbalist de talie mondială în națională: „Îl avem pe el, poate și pe Ianis Hagi”
SELECȚIONER
Gigi Becali vede un singur fotbalist de talie mondială în națională: „Îl avem pe el, poate și pe Ianis Hagi”

Până atunci, Deaconu, fotbalist care a făcut parte din lotul României de la Jocurile Olimpice, va mai petrece câteva zile în cantonament, alături de Gaz Metan, echipă care trece prin transformări importante. 

Ronaldo Deaconu, despre problemele financiare de la Mediaș: „Eu mi-am vândut mașina”

„Cinci luni nu am fost plătiți, acum am primit un salariu din partea Primăriei. Așa ne-a fost tot anul trecut, a fost greu. Eu mi-am vândut mașina în decembrie, ca să fiu sincer, pentru niște rate și un credit. Am făcut o investiție în Brașov, să rămân cu ceva după fotbal, și a trebuit să fac asta.

Ne mai împrumutam unii pe alții în vestiar. Le-am zis că sunt mândru de ei. Noroc că aveam două mese de la club... Domnul președinte (n.r. Valentin Iordănescu) face eforturi mare și sigur echipa va termina sezonul”, a spus Ronaldo Deaconu, la „Digi Sport Special”.

La finalul lunii voi rămâne liber de contract. Am un acord de tranzacție cu clubul, din momentul în care am renunțat la memoriu. Nu aveau bani să îmi dea restanțele. Nu mi se părea normal să iau banii înaintea băieților, mai ales că eu eram unul dintre căpitani. Ce exemplu dădeam?
- Ronaldo Deaconu

14 goluriși 22 de pase de gol are Deaconu la Gaz Metan, în 59 de meciuri

VIDEO FCSB, antrenament pe zăpadă sub comanda lui Toni Petrea

Citește și alte știri de actualitate din Liga 1: 

OFICIAL Napoli începe al OPTULEA mandat în Bănie cu un transfer: „L-au luat înapoi”

EXCLUSIV Fostul fundaș al lui CSU Craiova confirmă negocierile cu Dinamo: „Da, antrenorul mă dorește foarte mult”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează