INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ȚĂRILE DE JOS

Au lovit portarul și au oprit meciul! Haos și show pirotehnic la meciul Vitesse - Sparta Rotterdam

Vitesse// Foto: IMAGO / Pro Shots
Vitesse// Foto: IMAGO / Pro Shots

Articol de - Publicat sambata, 05 martie 2022 15:17 / Actualizat sambata, 05 martie 2022 16:19

Fanii lui Vitesse au provocat întreruperea disputei cu Sparta Rotterdam în minutul 90+1, la 0-1, și probabil că echipa gazdă va fi sancționată cu 0-3 la „masa verde”.

Incidente grave aseară în campionatul primei ligi din Țările de Jos. Partida Vitesse - Sparta Rotterdam a fost abandonată în primul minut al prelungirilor, la scorul de 0-1, gol marcat de Dalmau (5). Portarul Okoye al echipei vizitatoare a fost lovit cu un pahar cu bere aruncat din peluză, moment în care în teren au pătruns mai mulți suporteri din Arnhem!

Goalkeeperul atacat și-a revenit și l-a alergat pe unul dintre „invadatori”, îndepărtându-l cu ajutorul stewarzilor. Problemele nu s-au terminat aici, pentru că din tribune s-a pornit un bombardament cu materialie pirotehnice. Arbitrul a trimis cele două echipe la vestiare și a așteptat 30 de minute potolirea spiritelor pentru a se juca cele câteva minute rămase din meci.

Napoli și Roma fac donații pentru Ucraina! Și fanii se mobilizează să ajute copiii
ITALIA
Napoli și Roma fac donații pentru Ucraina! Și fanii se mobilizează să ajute copiii

Haos și show pirotehnic la Arnhem

N-a fost însă chip ca poliția și forțele de securitate să restabilească ordinea pe stadion, tirul de petarde, fumigene și torțe obligându-l pe „central” să decidă abandonarea jocului. 

Iar după toate probalitățile, partida va fi pierdută pe Vitesse, Comisia de Disciplină urmând să dicteze înfrângere la „masa verde” (0-3) pentru viitoarea adversară a Romei în „optimile” Conference League.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Operațiunea Pogba! Salariul oferit francezului pentru întoarcerea la Juventus

Jurgen Klopp, misterios în privința viitorului său pe banca lui Liverpool: „Trebuie să mă asigur că voi fi așa şi în 2024”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează