INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Operațiunea Paul Pogba! Salariul oferit francezului pentru întoarcerea la Juventus

Paul Pogba// Foto: IMAGO / Shutterstock
Paul Pogba// Foto: IMAGO / Shutterstock

Articol de - Publicat sambata, 05 martie 2022 13:32 / Actualizat sambata, 05 martie 2022 15:23

Juventus face deja strategia de mercato pentru sezonul viitor și, contrar tendințelor din ultima vreme de a aduce tineri (vezi Vlahovic) ori jucători de perspectivă, se orientează spre un mijlocaș consacrat, care a lăsat multe regrete în spate în 2016, când a fost vândut, cu 105 milioane de euro, la Manchester United. 

În capul listei dorințelor bianconere stă Paul Pogba, 29 de ani. Francezul are contractul scadent în vară, încă n-a prelungit cu echipa lui Ralf Rangnick și ar reprezenta o bună afacere pentru torinezi, anunță La Gazzetta dello Sport.

Jurnaliștii italieni vorbesc despre un contract de 7,5 milioane de euro anual plus bonusuri de până la 10 milioane. Mijlocașul câștigă la Manchester United 15 milioane.

Jurgen Klopp, misterios în privința viitorului său pe banca lui Liverpool: „Trebuie să mă asigur că voi fi așa şi în 2024”
ANGLIA
Jurgen Klopp, misterios în privința viitorului său pe banca lui Liverpool: „Trebuie să mă asigur că voi fi așa şi în 2024”

Renunță la 5 milioane de euro?

Pentru a se întoarce la echipa la care a evoluat patru sezoane însă, campionul mondial trebuie să facă și un sacrificiu financiar important. 

Pogba câștigă în prezent 15 milioane de euro net pe Old Trafford, dublu față de cât are de gând să-i ofere Juventus, bani la care s-ar adăuga prime legate de obiective și de meciurile jucate, spre un total de 10 milioane E.

Oleksandr Zinchenko, declarații în lacrimi: „Doar fiica și familia mea mă țin să nu plec la război”
RĂZBOI ÎN UCRAINA
Oleksandr Zinchenko, declarații în lacrimi: „Doar fiica și familia mea mă țin să nu plec la război”

Concurența Real Madrid și PSG

Conducătorii piemontezilor se bazează și pe bunele relații avute cu agentul Mino Raiola (l-a adus pe De Ligt), pe care l-au informat despre intențiile lor și i-au cerut să fie ținuți la curent cu alte propuneri primite de Paul, curtat de Real Madrid și PSG, pentru a face ei prima mutare oficială. 

Allegri a lucrat doi ani cu el și are nevoie la mijlocul terenului de un regista sau o mezzala, iar ca alternative, dezvăluite tot de cotidianul roz, ar putea fi Milinkovici-Savici, Jorginho, De Jong sau Gravenberch, jucătorii care nu sunt la parametru zero.

Economie din taxe la contract

Un alt avantaj al „operațiunii Pogba” este cel dat de facilitățile fiscale din Italia (decretul „crescita”), în cazul celor care revin în țară după ce au lucrat cel puțin doi ani în străinătate. 

Impozitul este redus cu 50%, astfel încât contractul brut cu tot cu taxe suportat de bianconeri ar însemna numai jumătate din cel al ultimei achiziții, sârbul Dușan Vlahovic.

178 de meciuri și 34 de goluriîn patru sezoane la Juventus are Pogba (2012-2016). La Man. United, în cinci ani și jumătate, a reușit 38 de goluri în 219 partide, cucerind 2 trofee

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

PSG vrea să scape de Di Maria la finalul sezonului » Parizienii i-ar fi găsit un deja înlocuitor la o mare rivală din Ligue 1

Radu Drăgușin, criticat în Italia după prestația împotriva lui Inter: „Încă un meci prost pentru fundașul central” + Ce note a primit

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
doxin
doxin  •  05 Martie 2022, 21:19

Sa se duca la PSG , poate vine si Dembele , iar alaturi de Neymar vor forma trio-ul de cei mai supraevaluati jucatori care au pacalit fotbalul..mai activi pe retele de socializare decat pe teren

magic4ever
magic4ever  •  05 Martie 2022, 20:52
Postat de fcsbesteaua pe 05 Martie 2022, 19:58

Important e sa plece,nu conteaza unde! Nu merita 500.000 lire pe saptamana,cat a refuzat de la United ultima data! Nu merita nici cat ia acum!

Dupa gandirea ta "perla" Popescu merita banii astia...nu te pricepi absolut deloc la fotbal,vezi cum joaca Pogba la nationala Frantei si apoi sa vorbesti...la United este o debandada totala,nu este vina lui Pogba...

magic4ever
magic4ever  •  05 Martie 2022, 20:51

Real si PSG o sa ii ofere contracte mult mai mari,sigur nu revine la Juventus care a devenit o echipa mediocra si se lupta pentru locul 4...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează