FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

exclusiv Persoana care reprezintă singura piedică în calea sosirii lui Mohammad Murad la Dinamo: „Nu mai e chestie de business, ci de bun simț”

Mohammad Murad, Foto: Facebook
Mohammad Murad, Foto: Facebook

Articol de - Publicat luni, 22 august 2022 19:45 / Actualizat luni, 22 august 2022 19:57

Mohammad Murad, 55 de ani, este dispus să preia Dinamo și a spus-o răspicat. Susține că tratativele sunt foarte avansate, dar mai are de lămurit două detalii. Care de fapt ar fi unul singur! Din declarațiile oferite pentru GSP.ro, omul de afaceri libanez a mutat toată presiunea pe Dorin Șerdean, acționarul majoritar de la Dinamo, în actualul moment! Unul dintre oamenii blamați de suporterii „câinilor” pentru situația actuala a clubului.

  • Societatea Lotus Perfect Products SRL, care deține 72% din acțiunile lui Dinamo și care i-a fost cedată de Negoiță lui Cortarcero, îi aparține acum lui Dorin Șerdean, fiind înregistrată la Registrul Comerțului

Fanii grupării din Ștefan cel Mare îl așteaptă pe Murad ca pe un „salvator”, având în vedere că finanțele lui Dinamo sunt la pământ. Multimilionarul cu o avere cifrată la 150 de milioane de euro a explicat în ce condiții se poate face sosirea lui în fruntea „câinilor”, alături de alți parteneri de afaceri, dispuși la rândul lor să finanțeze „haita”. A făcut trimitere evidentă la Dorin Șerdean, chiar dacă nu i-a rostit numele în niciun moment.

Mihai Stoica e la curent cu degringolada de la Dinamo și vine cu un sfat: „Să vă spun problema lui Burcă”
FCSB
Mihai Stoica e la curent cu degringolada de la Dinamo și vine cu un sfat: „Să vă spun problema lui Burcă”

Mohammad Murad: „Să cedeze acțiunile sau să vină dumnealui cu soluții”

„Discuțiile pentru preluarea lui Dinamo se continuă și sunt foarte stabile. Sper ca în scurt timp să se concretizeze, sper să se facă sosirea noastră la Dinamo. Aș estima acum la 80 la sută șansele de a prelua clubul. Mai sunt două obstacole, două aspecte. Unul, cel ce deține acțiunile. Trebuie să înțeleagă că nu mai e chestie de business, ci de bun simț! Dacă nu are soluții, să cedeze acțiunile sau să vină dumnealui cu o soluție

Sunt, suntem dispuși la negocieri. Sper ca dânsul să înțeleagă și să ofere un răspuns favorabil, mai ales că datoriile curg în continuare, nu se opresc. Al doilea aspect, dar aici nu cred că vor fi probleme, să purtăm o discuție cu suporterii, cu DDB, și cu noul președinte ales al clubului. Din păcate, preluarea clubului Dinamo este îngreunată și de diverse persoane care fac probleme, tratează situația cu mare indiferență. 

Până acum nu există niciun răspuns dinspre acționarul majoritar, dar așteptăm. Cât? Păi, cred că într-o zi, două, se vor clarifica toate lucrurile, ca să trecem mai repede la fapte”, a reacționat Mohammad Murad pentru GSP.ro.

Mohammad Murad: „Situația clubului e clară”

Libanezul nu a dat detalii despre ceilalți oameni de afaceri care îi sunt alături în tentativa de a finanța Dinamo, dar spune că are o echipă unită: „Nu sunt singur, există un grup de acțiune, intenția e clară. Nu vorbim acum despre ei, dar totul e clar”. 

72,8 la sutăeste pachetul majoritar deținut de Dorin Șerdean după ce a preluat acțiunile de la Pablo Cortacero

Chestionat dacă a cerut acte lămuritoare de la clubul din Ștefan cel Mare, Murad a precizat: „Nu, nu am făcut-o, dar lucrurile sunt clare. Toate. Situația clubului e binecunoscută, lucrurile sunt verificate, nu e nimic neclar. Probabil, specialiștii se vor lămuri în maximum o zi, după răspunsul acționarului majoritar. Sper ca totul să fie clar”.

Murad e prieten cu noi, îl cunoaștem. El este unul dintre străinii pe care l-aș considera român. Are copii români, stă în România. Îl cunosc de 30 de ani, făceam afaceri cu el. E român, român. Inima lui e românească! Are bani și este om de onoare, nu e mincinos. E om respectuos, de calitate. Sfatul meu este să-l primească orice echipă. 

- Gigi Becali, patron FCSB, la Pro Arena

500 de mii de euroau investit, creditat clubul, cei din managementul spaniol, în vara 2020

VIDEO. Ion Țiriac l-a abordat pe prim-ministrul Ciucă: „Domnu' general, vedeți cum faceți și cu Dinamo”

Citește și:

Previziunea sumbră a lui Dragomir: „Dacă nu se iau măsuri, Dinamo va retrograda din B în C”

Cicâldău, aproape de plecarea de la Galatasaray » Semnează cu o altă echipă din Turcia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
istet10
istet10  •  26 August 2022, 16:16
Postat de Ussb pe 22 August 2022, 21:57

Pai sa dea tată actiunile, ce face cu ele?? Si le baga undeva... ajunge in C!!

Le da, dar nu le cumpara careva.

istet10
istet10  •  26 August 2022, 16:12
Postat de vioduru67 pe 23 August 2022, 07:24

Din ce înțeleg dl Murad nu vine singur,a și spus-o ! Acum.. Dinamo chiar nu e în măsură să trieze acționarii până o găsi un Berlusconi! Șerban să cedeze acțiunile dacă e dinamovist..și datorită lui au făcut spaniolii jaful!

Pai le cedeaza. Numai ca nu vor sa le plateasca. Sau dupa mintea ta, daca este "dinamovist" ar trebui sa le cedeze moca? Da "inteligent" esti in acest caz ...

istet10
istet10  •  26 August 2022, 16:10
Postat de Barna pe 23 August 2022, 12:31

Pe cine interesează părerea ciobanului??? Să-și vadă de *** lui, că-i elimina și eschimosii!

Chiar asa?

Vezi toate comentariile (26)
Comentează