INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  CFR CLUJ - SLAVIA 2-0

Regretul lui Balaj după cele 4 meciuri de Conference League: „Dacă făceam asta, eram calificați”

Cristi Balaj/ președinte CFR Cluj
Cristi Balaj/ președinte CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 octombrie 2022 11:33 / Actualizat vineri, 14 octombrie 2022 11:50

Cristi Balaj (51 de ani), președintele de la CFR Cluj, a vorbit despre victoria ardelenilor cu Slavia Praga, 2-0, din grupele Conference League.

Balaj s-a arătat fericit, dar are și un regret: CFR a pierdut cu Sivasspor în etapa a doua, scor 0-1. Clujenii sunt în fruntea grupei, la egalitate cu turcii, cu 7 puncte.

Calcule: cum se califică CFR Cluj în primăvara Conference League + FCSB mai are doar șanse matematice, cu două meciuri rămase de jucat
CFR CLUJ - SLAVIA PRAGA 2-0
Calcule: cum se califică CFR Cluj în primăvara Conference League + FCSB mai are doar șanse matematice, cu două meciuri rămase de jucat

Cristi Balaj , după CFR - Slavia 2-0: „Să rămânem cu piciorele pe pământ”

„Noi suntem aceiași care am fost și sezonul precedent. Încercăm să rămânem cu picioarele pe pământ. Ne-am bucurat. Bucuria pe care am avut-o e de scurtă durată, urmează meci de campionat, de cupă. Respectăm toate competițiile.

Avem jucători de calitate, mult peste media campionatului. Cu un antrenor cum este Dan am reușit să facem o echipă competitivă, să luptăm pe mai multe fronturi. O să avem 11 jocuri în 30 de zile și e important că avem experiența anilor trecuți. Să rămânem cu picoarele pe pământ. Dacă obțineam un egal cu Sivasspor, puteam spune că am fi fost calificați”, a declarat Cristi Balaj la Pro Arena.

Cristi Balaj, despre...

...despre decesul lui Ilie Florian, prietenul lui Dan Petrescu, alintat „Pisică”: „Ieri a fost o zi grea. A fost înmormântat un om apropiat. Un om minunat, special. Sunt fericit că a fost alături de noi și patronul echipei, după o perioadă lungă. Ne-a adus noroc. A vrut să fie alături de Dan, știe că «Pisică» a fost apropiat. Am demonstart că suntem o mare familie”.

...despre prezența fanilor la stadion: „Jucătorii au simțit că pot câștiga, au fost foarte încrezători, mai ales când au văzut câți suporteri erau la stadion. Fanii au stat și la final”.

...despre banii obținuți din Conference League: „Sumele au fost de 3 milioane de euro la calificare, 500.000 victoria, 166.000 suma pentru un egal. O calificare mai înseamnă 600.000 de euro. De aici se scad cheltuielile cu hotel, charter, care nu sunt mici. Noi nu face rabat de la nimic. De la Arad am venit cu charter și nu a fost un moft, a fost o necesitate”.

Conferință de presă Dan Petrescu, după CFR Cluj - Slavia Praga 2-0

Citește și:

Fostul jucător de la CFR a fost la meciul cu Slavia și a rămas impresionat: „Tactic, au făcut un meci perfect. Au știut să sufere!”

„Stânca” din echipa CFR-ului admite: „Da, am jucat defensiv, dar am știut ce facem! Am demonstrat forța echipei”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (2)
borabora
borabora  •  15 Octombrie 2022, 11:55

Si daca batea pe Sivaspor la Cluj le mai trebuia o victorie pentru locul 1. Meciul din Turcia e unul dificil si pentru ca se joaca la altitudine (1280 m ) iar pierderea lui ar insemna practic pierderea locului 1. La baraj singurul beneficiu pentru club ar fi incasari suplimentare la un meci cu o echipa bine cotata din Europa, pentru ca sansele sunt foarte mici de a se califica.

magic4ever
magic4ever  •  14 Octombrie 2022, 16:25

Aoleo dar gica contra mai este si Balaj....in loc sa zica mersi ca CFR a invins in ambele meciuri datorita lui Dan Petrescu pe Slavia Praga care este cea mai buna echipa din grupa, el sta nemultumit ca daca scotea un egal cu turcii...dar daca scotea un egal cu turcii si nu castiga meciurile cu Slavia era bine?!Ar trebui sa ii faca statuie lui Petrescu pentru ce a realizat la Cluj atatia ani!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează