INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ISRAEL

Ce golazo! Adrian Păun a marcat cu o execuție formidabilă în Israel » Titular la Ihud Bnei-Sakhnin, a ieșit accidentat

Adrian Păun exultă după golul marcat // Foto: Facebook Bnei Sakhnin
Adrian Păun exultă după golul marcat // Foto: Facebook Bnei Sakhnin

Articol de - Publicat miercuri, 27 septembrie 2023 22:49 / Actualizat joi, 28 septembrie 2023 08:57

Adrian Păun (28 de ani), aflat la debutul pentru noua sa echipă, Ihud Bnei-Sakhnin, unde a fost împrumutat de Hapoel Beer-Sheva, a deschis scorul contra celor de la Maccabi Haifa (1-1) cu un șut senzațional de la 35 de metri! Fostul jucător al lui CFR Cluj a fost înlocuit în minutul 66, ieșind șchiopătând.

Schimbi locul, schimbi norocul. Dacă la Hapoel Be'er Sheva, pentru care a marcat patru goluri în campionatul trecut, nu-și mai găsea locul și nu mai intra în planurile antrenorului Elyaniv Barda, la noua sa echipă unde a fost împrumutat, Ihud Bnei-Sakhnin, a debutat în forță. Adrian Păun a avut nevoie de numai 40 de minute pentru a reuși primul gol. Și ce golazo!

I s-a închis Obolonul! Mircea Lucescu, eliminat cu Dinamo Kiev în „optimile” Cupei Ucrainei
INEDIT
I s-a închis Obolonul! Mircea Lucescu, eliminat cu Dinamo Kiev în „optimile” Cupei Ucrainei

Adrian Păun a umilit apărarea adversă

După câteva pase aeriene cu noul său coleg Dor Hugi, l-a driblat pe experimentatul Seck și a avansat, dezinvolt, spre poarta gazdelor. Apoi, a șutat de la 35 de metri, imparabil, și pentru că goalkeeperul advers, Keouf, debutant la seniori, a fost surprins în față și nu a mai putut interveni. 

Fostul jucător al lui CFR Cluj a deschis astfel scorul în minutul 40, numai că scorul de la pauză a fost 1-1, pentru Hapoel punctând Pierrot (45+4). Din păcate pentru Păun, n-a terminat meciul în teren și a ieșit șchiopătând și a fost înlocuit de Khuri (66).

1.581de minute a jucat Adrian Păun la Hapoel Beer-Sheva, înainte de a fi împrumutat la Ihud Bnei-Sakhnin. A marcat de patru ori pentru Hapoel, iar în total în Israel are 5 goluri

Adrian Păun n-a rezistat până la final!

Presa israeliană scrie că Păun s-a acomodat repede la Bnei-Sakhnin și antrenorul Slobodan Drapic l-a adus pentru a fi vioara întâi și a deveni unul dintre jucătorii importanți de la echipă. 

Și suporterii clubului din nordul țării au prins drag de el și îl apreciază calitățile. Păun a fost împrumutat de la Hapoel Beer-Sheva fără drept de cumpărare la finele stagiunii.

700.000de euro a plătit în total Hapoel Beer-Sheva pentru a-l cumpăra în iulie pe Adrian Păun de la CFR Cluj. Cota sa de piață pe transfermarkt.de este de un milion de euro

Citește și alte știri despre stranieri: 

Victoria așteptată 233 de zile de Gaziantep a fost răsplătită de bașkan » Ce primă au încasat Niță, Maxim și Drăguș

I s-a închis Obolonul! Mircea Lucescu, eliminat cu Dinamo Kiev în „optimile” Cupei Ucrainei

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează