INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  INEDIT

UCRAINA I s-a închis Obolonul! Mircea Lucescu, eliminat cu Dinamo Kiev în „optimile” Cupei Ucrainei

Mircea Lucescu
Mircea Lucescu

Articol de - Publicat miercuri, 27 septembrie 2023 19:30 / Actualizat miercuri, 27 septembrie 2023 19:54

Mircea Lucescu (78 de ani) a lichidat conturile în Cupa Ucrainei. Dinamo Kiev a fost învinsă astăzi în deplasare cu 1-0 de Obolon Kiev, ocupanta locului 13 din prima ligă!

Mircea Lucescu „a scăpat de o grijă”. Nu mai continuă parcursul cu Dinamo Kiev în Cupa Ucrainei. Antrenorul român a suferit o eliminare neașteptată în faza „optimilor” în fața unui adversar pe care îl învinsese clar (4-2) în acest campionat. Obolon Kiev și-a luat însă revanșa astăzi și a câștigat la limită (1-0), grație golului marcat de Sukhanov în minutul 57!

Mircea Lucescu se plânge după ultima victorie: „Nu e o problemă să transferăm pe cineva, ci să-i păstrăm pe jucătorii nou-veniți”
UCRAINA
Mircea Lucescu se plânge după ultima victorie: „Nu e o problemă să transferăm pe cineva, ci să-i păstrăm pe jucătorii nou-veniți”

Dinamo Kiev, eliminată și din Europa

Echipă nou-promovată, Obolon s-a impus după o fază în care portarul Neshcheret a fost păcălit de șutul mijlocașului Sukhanov din afara careului, mingea deviată s-a dus în bară-gol! 

Obolon nu mai câștigase în campionat de mai bine de o lună, iar pentru Dinamo Kiev este a cincea înfrângere din acest sezon în toate competițiile.

 Echipa lui Mircea Lucescu nu mai joacă nici în cupele europene în actuala stagiune, fiind eliminată (2-3 și 0-1) de Beșiktaș în play-off-ul din Conference League.

Mircea Lucescu are trei restanțe

Acum se poate concentra doar la campionat, unde după cinci meciuri disputate se găsește pe a cincea poziție, cu 12 puncte, la șase distanță de liderul Shakhtar, care are însă trei meciuri în plus jucate!

11ani au trecut de la ultima eliminare suferită de Dinamo Kiev înainte de faza „sferturilor” Cupei Ucrainei. În ediția 2012-2013, a fost scoasă de Șahtior (1-4) în faza „16-imi”-lor

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Victoria așteptată 233 de zile de Gaziantep a fost răsplătită de bașkan » Ce primă au încasat Niță, Maxim și Drăguș

Reacții furtunoase în Europa după ce UEFA a anunțat că reprimește Rusia în competițiile U17! Cine se opune și va boicota meciurile

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează