AUTO    •   FORMULA 1

Varianta lui Fernando Alonso » Primele declaraţii ale pilotului au cauzat tensiune la McLaren: "A fost ceva în neregulă cu maşina"

foto: Reuters

foto: Reuters

Vineri, 27 Martie 2015

Fernando Alonso a vorbit pentru prima dată după accidentul suferit în urmă cu o lună. Au circulat zeci de variante, unele semnalîndu-l pe pilotul de Formula 1 drept vinovat pentru impact.
Spaniolul s-a săturat de ipotezele apărute şi a decis să facă lumină. E vizibil deranjat de varianta oferită de McLaren, care îl indică pe el vinovat. 

"A fost ceva în neregulă cu maşina, s-a blocat direcţia, îmi amintesc accidentul şi exact asta s-a întîmplat. Dacă nu se vede pe sistemul de monitorizare este pentru că încă nu avem tehnologia adecvată. Poate n-o vom avea nici peste 10 ani, poate chiar niciodată. Ce pot să vă spun e că nu am făcut accidentul nici din cauza vîntului şi nici pentru că aş fi păţit eu ceva şi mi-aş fi pierdut cunoştinţa!", spune Alonso.


După 3 zile de spitalizare, Fernando şi-a sunat apropiaţii urlînd la telefon că îşi aminteşte totul, inclusiv problema cu direcţia, că simţise lovitura în spate, că vorbise cu organizatorii, că închisese radioul şi ERS-ul.

Ca să fie sigur că totul e în regulă cu el, Alonso şi-a făcut mai multe analize, nu doar la Barcelona, ci în multe alte oraşe din Europa. S-a asigurat că nu a suferit un accident cerebral, vreun şoc, paralizie, convulsii, probleme cu inima, ameţeli sau un atac de panică. 

Marca.com scrie că "sistemul de monitorizare înregistrează ce se întîmplă, însă nu şi ce nu se întîmplă. Se observă că volanul nu se roteşte cum trebuie, dar nu poate explica şi de ce nu se roteşte. Se vede cum frînează şi cum încearcă să evite accidentul, se vede că nu poate îndrepta volanul, dar nu se ştie de ce. Nici McLaren nu poate demonstra varianta susţinută, nici Fernando".

Comentarii (5 ) Adaugă comentariu

201.  •  04 Iunie 2015, 18:51

201.  •  04 Iunie 2015, 18:48

201.  •  04 Iunie 2015, 18:47

Vezi toate comentariile (5)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase
Agenda
14:45
Snooker • Eurosport 1

Home Nations: Belfast

16:00
Tenis, ATP • Digi 2, Telekom 2

Turneul Campionilor

18:00
Fotbal, Liga 2 • Digi 1, Telekom 4

ASU Poli - Sportul Snagov

21:00
Fotbal, Liga 1 • Digi 1, Telekom 1, Look

Gaz Metan - FC Voluntari

Program TV complet

banner300x600.jpg