FOTBAL  »  NATIONALA  »  DECLARAȚII

Cornel Dinu, declarații tăioase către Contra: "Unde ați mai văzut un așa selecționer? Îl are model pe unul care are spasme pe bancă! Nu are maturitate"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 septembrie 2018 15:57

Cornel Dinu, fost selecționer la Dinamo, a vorbit despre actualul selecționer al României, Cosmin Contra, și a criticat modul în care acesta se manifestă pe banca naționalei.

"Eu nu am nimic cu el. Este ca un copil pentru mine. El a fost un copil curajos de mic, dar viața în Occidentul decadent l-a transformat și pe el. Am spus când a fost numit selecționer că nu este încă pregătit și îmi mențin și acum părerea. Mai ales în condițiile în care România este departe de perioada când producea numeroși fotbaliști pregătiți pentru marea performanță.

Mai mult, el și-a ales drept model unul precum «Cholo» Simeone (n.r. antrenorul lui Atletico Madrid), care are spasme pe bancă. Nu se poate așa! Unde ați mai văzut un selecționer care să rămână fără voce la un meci? Este o artă să îți poți controla emoțiile și aceste porniri intempestive. El încă nu a ajuns la maturitatea necesară.

Nu spun că nu poate avea rezultate. S-au mai văzut situații de acest fel, care depind și de anumite conjuncturi. Rezultatul de la Belgrad (n.r. 2-2 cu Serbia) e unul bun, dar a fost obținut în fața unei echipe a Serbiei dezlânate, în care vedetele de la mijloc au jucat sub nivel", a declarat Cornel Dinu pentru Fanatik.

 "Pe Cosmin mi l-a recomandat prietenul meu Florin Iacob, care mi-a zis că are la Timișoara un băiat talentat. L-am urmărit și așa era. Un copil curajos, cu o familie de nota zece, mai ales tatăl lui era un om extraodinar. Eu l-am reprofilat fundaș și consider că am luat o decizie importantă, care avea să îl ajute în carieră. L-am pregătit la Dinamo pentru marea performanță, iar cariera lui de fotbalist a confirmat acest lucru" Cornel Dinu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (26)
petergabriel
petergabriel  •  16 Septembrie 2018, 11:15

Să vorbești de "Occidentul decadent" în 2018 e precum a dansa vals la ora prânzului. Cultura adunată de la geniile Fănuș Neagu, Dinu Săraru, Vadim Tudor nu i dă pace....

10209355191619210
Dani Dany  •  16 Septembrie 2018, 00:15

Are dreptate totala dinu cand zice: occidentul decadent. Occidentul a acceptat tot gunoiul din tarile arabe...

493554747481335
Solomon Neagu  •  15 Septembrie 2018, 20:54

D-le procoror,va spune ceva cuvantul Cosice ?????

Vezi toate comentariile (26)
Comentează